Norsk NÅ! på Rema

Knipsa som en gærning i kjøledisken på Rema på lørdag – se så mange Norsk NÅ!-produkter de har fått! Spennende! Håper jeg ikke får pepper fra Rema nå, eller at de setter opp “Fotografering forbudt”-skilt ved inngangen. Gulp. 😮 Tør i hvertfall ikke si hvilken Rema jeg var på. Det er heldigvis noen å velge mellom her jeg bor.

NÅ Fårikålkjøtt

NÅ Grønnsaker

NÅ Kålrotstappe

NÅ Laksefilet

NÅ Lettsaltet torsk

NÅ Oksebog

NÅ Småpoteter

Å, fikk skikkelig lyst på oksesteik! Til helga kanskje 😉

NÅ Oksestek

NÅ Potetbåter

NÅ Ertepure

Har ikke prøvd noe av dette enda, men gleder meg veldig til å teste etter hvert! Får nesten litt panikk her – hvordan skal jeg rekke å smake på alt som lanseres nå i september før julevarene kommer?? Er jo bare en drøy måned til julemarsipanen skal dukke opp….

Noen av dere som kan anbefale noen av NÅ-produktene? Hva bør jeg teste først?
Consuming_s

8 thoughts on “Norsk NÅ! på Rema”

  1. Kålrotstappa var ganske god, men ertepureen var ganske søt og ekkel. Det var litt for mye amak av muskat i den også, selv om det ikke står noe om det på pakka!

  2. Pfft, om noe burde de være GLADE for at de får gratis “reklame” i form av at folk nå vet hva som er der ute og tar turen innom for å teste selv 🙂 Sitter og tenker selv på hvordan jeg skal få testet alt det nye som snart kommer haha, og bukselinningen skjelver i skrekk :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.