Miniomeletter fra Prior

Okay, da har jeg sett eskene med egne øyne. Ferdige, frosne Miniomeletter fra Prior.
Som dere vet er jeg stor Priorfan i utgangspunktet, men nå er jeg skeptisk altså.

Miniomeletter fra Prior

Husker dere for noen år siden? Da Prior lanserte kartonger med ferdigpisket omelettegg klart til steking? De forsvant igjen. (Innlegg her forresten, ha-ha. Ser jeg har lekt meg og laget en gif-fil)

Jeg har ikke smakt disse nye, ferdige omelettene, men tviler absolutt ikke på at de er gode! Prior kan egg! Men er det virkelig marked for dette her da? Ønsker virkelig nordmenn å betale 55-60 kr for en eske med 4 omeletter? Ok, mozzarella, tomat og purre frister faktisk. Det kan hende jeg kjøper en eske for bloggens skyld. Men vil jeg gjøre det til en vane å kjøpe frosne omeletter? Neppe.
Er spent på hva dere tror om denne nyheten? Er det noen som har smakt?

 

12 thoughts on “Miniomeletter fra Prior”

  1. Jeg kjenner også at jeg blir veldig skeptisk, men nå lager jeg det meste av maten fra bunnen av……men de smaker sikkert bra. 🙂

  2. Kan de varmes i mocro mon tro? Spiser mye micro-mat på jobb siden jeg ofte jobber kveld, og jeg er nok ikke den eneste. Fint med sunnere alternativer! To omelett pluss et par brødskiver blir jo en finfin og rimelig middag 🙂

    1. Ja det er sant.
      Fant dem ikke på siden til Prior enda, men når de får oppdatert står det sikkert der om de kan microvarmes.

  3. Jeg tenker at omelett er ferskvare jeg da… og det er så lett å lage selv også… men de selger jo tross alt kalde ferdigstekte omeletter i ferskvaren på diverse butikker, så kanskje det er marked for det like vel?

  4. Poster denne kommentaren her, da det ikke er kommet et eget innlegg for produktet (enda;))!

    Jeg smakte den nye Holiday Dip-versjonen igår. Den som er i en litt tjukk pakke, hvor innholdet kjennes flytende ut. FY så vondt! Ikke bruk pengene dine på det!
    Pakken skal blandes med 3 dl rømme/kesam/naturellyougurt.

    Den var IKKE god, altså! Smakte ikke Holiday Dip (<3) i det hele tatt, og ble en rar konsistens på den med små biter av løk. Også er jeg litt skeptisk til ting som skal være ferskt, men som allikevel ikke er ferskt, fordi det har laang holdbarhet og ikke ligger kjølig.

    Eneste positive jeg kan komme på, er at den nesten ikke inneholder (eller ingen?) tilstetningsstoffer. Men den rød-oransje gugga der holder jeg meg langt unna. Smakte surt og ikke i nærheten av den vanlige Holiday-dipen. Får håpe Tex-Mex versjonen er bedre! For jeg liker konseptet veldig godt (som er grunnen til at jeg gikk fem på og kjøpte en pakke for 20,-).

    Ha en fin dag! (:

    1. Å huff da. Hadde tenkt å teste den i helgen faktisk. Hmm, da blir det interessant å se om vi har samme oppfatning.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.