Lano Ekstra Mildt Håndskum

Se på disse lekre lyseblå pumpene på flaskene med Lano håndskum! De lyste mot meg på lang avstand, – jeg måtte jo bare snike meg til å ta bilde!

Lano mange

Nå var det lenge siden vi hadde hatt håndskum i hus. Tror faktisk ikke jeg har kjøpt det siden Lano hadde disse gakk-gakk-pumpene i salg for mange år siden. Flere som husker dem? Fantes i både en rosa og en blå variant. Det var moro for unga det. 🙂 -Og moro er det fortsatt. Det blir visst så utrolig mye festligere å vaske seg når det kommer en liten topp med skum ut fra pumpen i steden for vanlig såpe.

Lano håndskum

Lano håndskum i bruk

I tillegg til den nydelige korken, 😉 var flasken stødig og fin, og pumpen var lett å trykke ned. Det står at såpen er uten parabener og fargestoffer også – bra! Jeg synes kanskje skummet kom litt fort og det sprutet litt for rett fram mot meg i stedenfor ned i hånden. Ikke noe problem å tilpasse egentlig, man kan bare trykke litt forsiktigere ned og holde hånden høyere opp. Det måtte testes og innlæres litt for de aller minste i starten, og det var visst en smule vanskelig å skjønne. Det er så klart mye artigere å bare dundre løs. Men de små må jo gjerne ha litt bistand ved vasken uansett, så det går helt fint. Og etter at denne flasken kom i hus skal det virkelig såpes inn ja. Flere runder, og gjerne litt nedover armene også. Jaja, god håndhygiene er viktig å lære seg tidlig. Skal absolutt ikke undervurderes.

Lano armene må også vaskes

Lano skyll til slutt

Hos oss bruker vi mye Lano. Den der klemmeflasken man henger opp ned er blitt obligatorisk å ha i dusjen siden de små helst vil ordne innsåpingen selv. -Jeg har alltid en ekstra stående på lur. Og så er det visst noen her i huset som har dilla på Lanosangen om dagen. ” Det luker så deilig, ååååå…” Dere vet hvilken jeg mener, sant? Catchy den altså, men man blir en smule lei etter 15 repetisjoner.

Begynte å google litt da jeg skulle skrive dette innlegget, og det ser ut som om Lano har en bildekonkurranse gående på Instagram om dagen. Se her. Trur jeg må hive meg på den. (Og nei, ta det helt med ro folkens. Jeg er ikke betalt for å skrive dette. Men igjen, det var denne genuine interessen da. -Årsaken til at bloggen eksisterer vet dere…)

Så lenge barna fortsetter å være begeistret for denne blir det garantert mange gjenkjøp. Heldigvis så jeg at det finnes refill også, så man slipper å kjøpe ny flaske hver gang. Supert!

Andre som liker å vaske seg med skum? 😛

Gjenkjøp: Ja

2 thoughts on “Lano Ekstra Mildt Håndskum”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.