Kina Waffer fra Fazer

Synes denne sjokoladenyheten fortjener en egen post; Kina Waffer fra Fazer.
Kjøpte den på Meny forrige lørdag, og emballasjen hadde så klar og fin rødfarge.

Kina Waffer sjokolade fra Fazer

Det er ingen hemmelighet at jeg er glad i Pops, og Kina fra Fazer er jo tilnærmet det samme. Hadde derfor litt forhåpninger til denne nyheten. Kinakuler i plate, tenkte jeg automatisk. Det lyder jo bare helt fantastisk!

Som dere ser hadde platen naturlige skiller, slik at den kunne deles opp i fire biter. Nyttig.

Kina Waffer sjokolade fra Fazer åpen

Tja, denne var god den. Sprø og knasende, med et ganske tynt lag sjokolade ytterst. Vaffelkjeksen var porøs, sprø og knasende, og smaken var kjent. Men så var det dette nougatfyllet mellom kjekslagene da. Hmm. Jeg er ikke sånn kjempebegeistret for nougat, så det er nok detaljen som står i veien for gjenkjøp. -Selv om laget var ganske tynt. Sjokoladen var også ganske så søt, så jeg ble fornøyd lenge før jeg hadde spiste en hel bar. Helt greit det altså.
Jentene mine var litt delte i sin oppfatning. En ga tommel opp og en ned.
Egentlig minnet dette veldig om en slags krysning mellom Kvikk Lunsj, Kit Kat og Sjokoklem, men den var litt tettere konsistensmessig, uten å være kompakt.

Kina Waffer sjokolade fra Fazer i biter

Antagelig blir det ingen gjenkjøp av denne. Litt dumt med den der nougaten. Jaja, bare å krysse fingrene for en Kinaplate med ren sjokolade mellom lagene neste gang. 😉

Noen andre som har smakt denne?

Gjenkjøp: Nei

7 thoughts on “Kina Waffer fra Fazer”

  1. Oh no! Jeg som var sikker på at du ville like den. Jeg er helt frelst :p vanskelig å spise da, knuser så fælt, men nougat kjenner jeg ikke noe sted? Hmmm…. Jaja! Nå skal jeg teste to av dine tips, nemlig Nodar Cookies-plata og et glass pastasaus med persille fra Superbra! …ikke sammen altså. Middag og dessert :p god helg!

    1. Det var nougat mellom kjekslagene…
      Den var jo okay, men tror ikke jeg bruker opp flere kalorier på den. Det finnes jo så mye annet som er enda bedre! 🙂 Gled deg til pastasausen – den er super! God helg!

  2. Smakte på denne sist jeg var på harrytur. Den minnet meg faktisk ganske mye om Kex-sjokoladen. Eller så var det bare i forbindelse med svenske-assosiasjoner.

  3. Så enig med Kurt, minnet meg om Max som jeg har savnet lenge. Kommer nok til å kjøpe den flere ganger. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.