Hershey’s Cookies ‘n’ Crème

O salige lykke og glede. Å få vareprøver på sjokolade en fredag kan aldri bli feil, sant? Og rett før helgen var jeg så fantastisk heldig å få noen eksemplarer av denne godbiten; Hershey’s Cookies ‘n’ Crème. Sjokoladen er som dere vet velkjent i Amerika, og her i Norge er det Lime Nordic som har agenturet på den.

Hershey's

Er sikker på at dere globetrottarar som leser bloggen har smakt den før, men for meg som aldri har vært i Amerika var det a new experience, Og jeg kan jo ikke si annet enn at det er en skikkelig treat. Hvit sjokolade med biter av deilige biter av sjokoladekjeks. Tror ikke den trenger noe mer inngående beskrivelse, man jeg kan ta med at den er veldig søt og god. Barnslig søt og god faktisk.

Hershey's pakker

Litt stusselig emballasje synes jeg. Men man trenger antagelig ikke bruke så mye ressurser på design når man har et sterkt merkenavn?

Hershey's i biter

Den hvite sjokoladen smaker nesten som fyllet i en Oreo, og de mørke kjeksbitene har en forutsigbar, velkjent smak. Syntes bitene fungerte litt som en demper til det søte hvite. Jeg fikk litt følelsen av at jeg spiste en omvendt Oreokjeks faktisk. Artig. Likte også at platen ikke var alt for tjukk. Hadde rutene vært kraftigere er jeg redd det hadde blitt for mye av det gode. Det kommer ikke så veldig bra fram på bildet, men platen er ganske slank.

Hershey's oppdelt

Sjokoladen var god den, men man kan ikke stappe i seg alt for mye. Da blir det for søtt. -I hvertfall når man er voksen. Begge jentene mine likte den (selvfølgelig) kjempegodt, og mente det smakte som Oreo med melis, he-he. De var helt klare på at den skulle kjøpes mange flere ganger som lørdagsgodt.

Sjokoladen blir snart å finne i hyllene hos ICA, Ultra og utvalgte Menybutikker. Enkelte bensinstasjoner og kiosker vil også ha den i sortimentet. Så da er det bare å glede seg dere. Takk igjen til Lime Nordic for perfekt taimet smaksprøve, her blir det gjenkjøp.

Flere som liker denne? Eller som skal prøve når den kommer i butikk?

Gjenkjøp: Ja – for the kids 🙂

Consuming_s

4 thoughts on “Hershey’s Cookies ‘n’ Crème”

  1. Prøvde denne i «kyss» form (hershey kisses, sjokolade dråpene) for et par år siden. Synes den var skikkelig god i mindre doser 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.