Gullpapp

Jeg snuser stadig rundt i butikkene, men der er sørgelig lite nyheter som er satt frem enda. Søørn. Jaja, bare halvannen uke igjen å vente nå. Begynner heldigvis få bra med tips om hva som kommer, -er fint å vite litt om hva jeg skal være på utkikk etter og i hvilke hyller jeg skal lete. Tusen takk til dere som tipser og sender meg bilder. 😀

Litt i forbifarten i dag oppdaget jeg at Maarud har oppgradert posene på potetgullet sitt. Nå er det bilde av blanke boller istedenfor de hvite med trykk. Og se så lekre pappesker i gull da! Classy.

salt potetgull

Paprikapotetgull

Ok, bildene ble litt uskarpe, men det var masse folk rundt meg og eskene sto like ved kassa. Flaaaut. Jeg var så rask jeg kunne med mobilen, og bildene ble følgelig der etter.
Siden det bare er onsdag kjøpte jeg ikke med noe, men jeg antar at innholdet er det samme som i de gamle posene? Og at det bare er emballasjen som har fått en face lift? Si for all del i fra hvis jeg tar feil?

Consuming_s

11 thoughts on “Gullpapp”

  1. Se på tine.no. Der har de lagt ut høstens nyheter! Blant annet styrk melk med bringebær, og to nye yoghurter i 14-serien 😀

  2. Philadelphia ostene har fått ny layout men innholdet smaker det samme som før

    Philadelphia Gressløk er knallgod prøv den du visst du liker gressløk
    visst ikke du liker gressløk så kan du la være å smake den

    Philadelphia Gressløk fant jeg på OBS hypermarkedet

  3. Ser de har 14 Gresk Yoghurt 90 kcal og Go’ Morgen Zero på Narvesen 😉 90 kcal Melon og Pasjonsfrukt var super god! Skal prøve blåbær/Acai i morgen.

  4. Dette er Vårt beste Potetgull® noensinne! Nei, det er ikke noe vi bare sier. Våre stolte tradisjoner kommer nemlig ikke i veien for flunkende ny teknologi. Nå forbehandles potetene på en unik måte før de kuttes. Dette har vi funnet på helt selv og vi har selvsagt patentert hvordan dette gjøres. Resultatet smaker du i disse posene: Et enda sprøere Potetgull® med en enda bedre potetsmak. Rett og slett vårt beste Potetgull® noensinne :o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.