Daim med Venner fra Freia

Denne Freiaposen var en ev nyhetene jeg absolutt ikke hadde hørt om før årets vareslipp. Plutselig lyste den mot meg på Ica og jeg tror det var begeistringen over å bli overrasket, mer enn innholdet som fikk meg til å kjøpe den. Etter å ha hatt den liggende halvannen uke, åpnet vi den endelig her om dagen.

Daim med venner pose

Ser at Freia virkelig satser på denne Et-eller-annet med venner-serien sin, og nå er det altså Daim som har puttet noen kompiser ned i en knitrende godtepose. Foruten en del Daimbiter, inneholder posen noen runde karameller med sjokoladetrekk, sure ringer med fruktsmak, sure colaflasker og sure ormer. Som dere ser er alle daimbitene emballert separat, men egentlig synes jeg heller de burde gjort dette med karamellbitene. Noen av dem var nemlig mer eller mindre klemt i stykker i posen. Følgelig hadde karamellen klint seg utover veldig mange av de sure bitene og det var kliss på en del av de små Daimpakkene også. (dere ser det hvis dere titter etter på det nederste bildet, selv om jeg forsøkte å dandere bitene etter beste evne, så minst mulig av klisset skulle være synlig.

Daim med venner åpnet

Når det gjelder smak ble jeg veldig positiv overrasket. Alt det sure snopet var ferskt, godt og passe surt. God kvalitet og ingen ekle bismaker. Det var bare litt dumt med karamellklinet som gjorde at noen av bitene var helt fastklistret på innsiden av posen, så de bare måtte skrapes ut i en klase og hives. Nesten så jeg vurderte å sende en liten mail til Freia faktisk, men lot det være. Uansett klin; hadde det sure snopet vært til salgs i en egen pose, uten Daim og karamell hadde jeg helt sikkert kjøpt. Som dere vet er jeg ikke så begeistret for karamell, men siden det er noen andre små her i huset som er det, var det ikke noe problem å få fortært de bitene heller.

Daim med venner i skål

Antagelig blir det ikke gjenkjøp av denne posen, men jeg skal ikke utelukke det helt. Jentene mine syntes mye av det sure faktisk ble for surt, men mamma’n likte det. 😛

Andre innlegg jeg har skrevet om denne serien finner dere her:
Japp med venner, Melkesjokolade med venner, Julevenner, Påskevenner.

Er det noen andre som har testet denne? Og hvis det er det, lurer jeg å om karamellbitene var hele eller skviset i deres poser?

Gjenkjøp: Usikker

 

2 thoughts on “Daim med Venner fra Freia”

  1. Vi testet denne forrige helg. God blanding, men tror ikke jeg kjøper den igjen.
    Ingen ødelagte karameller her, de er min favoritt! Har forresten freia kuttet ut denne karamellen for sortimentet sitt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.