D-Pearls fra Pharma Nord

Her om dagen fikk jeg ny pakken fra LikenShare, og denne gangen skal jeg teste ut D-Pearls fra Pharma Nord.

D-pearls i eske
Dette er altså små perler med D-vitamin, og de er oppløst i kaldpresset olivenolje for å sikre godt opptak i kroppen. De var da riktig så lekre og skinnende i sola.

D-pearls perler
D-vitamin er som vi vet livsviktig, akkurat som andre vitaminer, og det er faktisk flere typer D-vitamin. De to viktigste er D2 og D3, og det er D3 som dannes i huden ut fra kolesterol når vi får tilstrekkelig med sollys eller tilsvarende UV stråling. Siden Norge ligger så langt mot nord, får vi bare D-vitamin fra solen når den står høyt på himmelen i sommerhalvåret. Det kan derfor være vanskelig for oss nordmenn å få i oss tilstrekkelig med D-vitamin. Disse perlene skal bidra til å gi kroppen jevn og stabil mengde D-vitamin året rundt, og nå dom det dessverre går mot mørkere tider må jo det være bra.

D-vitamin har flere viktige funksjoner i kroppen, blant annet er det viktig for normal celledeling, en hjelp til vedlikehold av normale knokler og tenner, det bidrar til en normal opptakelse og utnyttelse av kalsium og fosfor, og det medvirker til et normalt immunforsvar og en normal muskelfunksjon.
Kilde: www.pharmanord.no

Jeg starter testing i dag, og kommer med oppdatering når det har gått en stund. Spennende!

Consuming_s

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.