Nyhet observert

Enda to uker igjen å vente til produktslipp, men jeg antar at det kommer en og annen nyhet snikende inn i hyllene i dagene som kommer likevel. Det pleier jo alltid å komme noe litt på forskudd.
I går observerte jeg faktisk en serie med nye fiskesauser fra Toro da jeg var en rask tur innom Rema. Spennende!

Middagsklare sauser fra Toro

Siden det var kjølevare og jeg ikke skulle hjem etter butikkbesøket, kjøpte jeg ikke med meg noen av dem, men skal definitivt gjøre det etter hvert. Gleder meg særlig til smake Sandefjordsausen. Ser ut som om man bare tilsetter fisken, tømmer over sausen og setter i oven – genialt!

Har også sett noen utskiftninger og oppgraderinger av emballasje de siste dagene. Det er jo alltid mange innpakninger som får en make over til produktslippene. Blir gøy å se hvilke det gjelder denne gangen.

Sjokoladeglasur

Sjokoladekake i ny pose

Krysser fingrene for mange sniklanseringer i dagene som kommer! 😀

 Consuming_s

2 thoughts on “Nyhet observert”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.