Daim Mint fra Freia

Kom nylig over denne limited editionen av en sjokolade; Daim Mint fra Freia.
Fant ut at den har vært i salg en stund, men jeg hadde faktisk ikke sett den før.

Dain med mint

Den glade tjejen bak disken fortalte at den var jättegod og at hun hadde spist mange selv!
Jaja, vi kunne jo ikke gjøre annet enn å kjøpe en vi da. Ha!, det kunne jeg spart meg.

Akkurat som en vanlig Daim inneholder pakken to enheter, og utseendemessig var det virkelig ingenting å utsette. Fristende!

Dain med mint åpnet

Det luktet mint med en gang jeg sprettet emballasjen. Dessverre ikke fristende frisk ismint, mer en litt innestengt, småkvalm variant. Akkurat slik jeg husker det kunne lukte ved noen av godtehyllene i tax-freebutikkene på danskebåten da jeg var liten. Der maxipakkene med tyggis lå. Usj, det fikk meg til å tenke på sjøsyke her jeg sitter. 😮

Dere har sikkert skjønt at den ikke falt i smak. Kombinasjonen knekk og mint ble helt feil for meg. Unaturlig. Mintinnslaget var ikke spesielt sterkt, bare helt malplassert. For hver bit jeg tok, ønsket jeg at det skulle smake vanlig Daim. Noe det selvsagt ikke gjorde. Jentene mine ga den også en nokså lunken mottagelse. De mente det luktet After Eight, men smakte noe annet.

Det meste ligger fortsatt igjen i papiret sitt i skapet her. Regner med at det havner i søpla om en stund.

Synes heller ikke emballasjen var så tiltalende. Blåfargen var for blass, og sammen med alle de andre fargene i logoen, ga det hele et ganske rotete inntrykk.

Dain med mint knekk

Helt greit for meg at dette er en limited edition, for denne kommer jeg ikke til å kjøpe igjen.
Hva synes dere om den da?

Gjenkjøp: Nei

Consuming_s

14 thoughts on “Daim Mint fra Freia”

 1. Så forskjellig smaken kan være… for jeg elsker den! Ville ha mer etter å ha spist opp den første (helt alene)! 🙂

  Jeg fant den tilfeldig på en bensinstasjon og kjøpte den fordi jeg elsker nyheter, men har ikke sett den i salg andre steder ennå.

  Jeg likte emballasjen også, jeg da. Den var sommerlig og fin, og passet humøret da vi var innom bensinstasjonen på vei til sommerferietur.

  Jeg elsker mint, og synes det er alt for få produkter med det, og av den grunn blir jeg kjempeglad når det dukker opp noe med mint i.

 2. Æsj, den hørtes ikke så god ut selv om jeg elsker mint. Kommer sikkert til å teste den selv om jeg ikke har så høye forventninger. Sjokkis er sjokkis og må smakes! 😀 Har du forresten testet den islandske Draumur-sjokoladen? Ingen nyhet da, men veeeeldig god! Freyja Sterkar djupur er også god. Salmiakklakris med sjokolade inni. Namme!

 3. Ah….så bra ! Jeg tenkte nemlig at det der ikke kunne bli bra! Nå behøver jeg ikke smake en gang. Noen smaker skal være der de er, og noen sjokolader er best helt orginal…:) Ha en herlig fredag:)

  1. Takk for det. :- Ja, det blir litt innlegg nå framover, det nærmer seg jo produktslipp. Og vips etter det kommer julevarene 🙂

 4. Har ikke Daim Mint vært å få kjøpt tidligere i en veldig kort periode? Er noen år siden da. Uansett, dropper den her, men den nye Polly baren var god synst jeg. Forresten, vet du om noen spennende nyheter som kommer i høst?

  1. Jeg husker ikke Daim Mint fra tidligere, men det er godt mulig at den har vært å få kjøpt før. Ja Pollybaren var okay.
   Vet faktisk ikke om noe særlig nytt enda, så gleder meg veldig til slippet. Så at Kims kommer med noe slags sunnere bølget chips, frykter at det smaker papp…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.