Spesial fra Den lille nøttefabrikken – i liten pose

Har dere sett disse små posene med Spesial-blandingen fra Den lille nøttefabrikken?

Spesial fra den lille nøttefabrikken

Ikke noe news flash at jeg er glad i nøtter, og jeg er veldig tilhenger av slike små poser. Denne inneholder 55 gram. Akkurat passe porsjon når man trenger litt påfyll. Dere har sikkert sett at den finnes i store poser på 300 gram også – noe som passer bedre når man skal sette fram i ei skål.

Spesial inneholder altså saftige macadamianøtter, store cashewnøtter og peanøtter og skåldede mandler. Alle er røstet i rapsolje og drysset med havsalt. Det første som slår meg hver gang når jeg åpner en slik pose, er hvor lyse alle nøttene er. Så rene og delikate på en måte. Det visuelle er alltid en viktig del av opplevelsen for meg når jeg skal spise noe, og disse gir et veldig innbydende inntrykk.

Spesial fra den lille nøttefabrikken åpnet

I dag hadde jeg faktisk med meg en pose ut på tur også. 😀

Spesial fra den lilel nøttefabrikken

Spesial i hånd

Egentlig foretrekker jeg nøtteblandinger uten så mye salt, gjerne kombinert med biter av tørket frukt når jeg er på tur, men man tager hva man haver. Det var uansett fantastisk med noen munnfuller på toppen av bakken. Må også få føye til at blandingen fungerte ypperlig som energipåfyll i totiden på jobben i dag – og ikke minst passer den hjemme hvis jeg blir fysen på noe med salt om kveldene. 😛

Akkurat denne størrelsen på Spesialblandingen kom i mai og for meg har det allerede blitt mange gjenkjøp. Flere som liker disse?

Gjenkjøp: Ja

Consuming_s

4 thoughts on “Spesial fra Den lille nøttefabrikken – i liten pose”

  1. Hei, ser du ønsker nøtter med mindre salt og fruktbiter – skulle bare tipse om at Den Lille Nøttefabrikkens “Nøtti Frutti” også fins i småposer på 60g! Har sett de både på Coop Obs! Hypermarked og enkelte Rema 1000 butikker til nå 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.