Oppgraderte Sjokoskruer fra Rema 1000

Se her folkens, Sjokoskruene fra Rema 1000 har fått en aldri så liten make over!

Sjokoskruer fra Rema 1000

Posen har som dere ser fått nytt design og smaken er forbedret. Og så er de helt uten palmeolje. Bra!
Jeg har fått posen tilsendt, og var selvfølgelig spent på å smake. Ville jeg kjenne noe forskjell?

Her er de gamle posene – snikfotografert på Rema, -i tilfelle noen lurte på hvordan de ser ut. Må jo si jeg synes det nye designet er hakket freshere.

Gammel pose med sjokoskruer

Som dere vet kjøper jeg gladelig produkter fra butikkjedenes egne labels. Ofte kan de fint måle seg med de originale merkene, og prisen er vanligvis lavere. Dette er på en måte Remas Smash. Smash i alle sine størrelser og formater synes jeg forøvrig er kunstig høyt priset, -selv om man handler på Rema.

Sjokoskruer fra Rema 1000 i skål

Dette er maissnacks med salt overtrukket med sjokolade, og dermed vet man i det store og hele hva man får. Smaken er selvfølgelig god, og selv om det er en stund siden forrige gang jeg spiste slike skruer, er det akkurat som om sjokoladen ikke lengre er like stek som jeg husket. Kan det stemme? Eller har bare smaken min utviklet seg? Egentlig ganske uvesentlig siden de absolutt smakte bra. Det kunne forresten gjerne vært litt mer salt pr bit. På noen av skruene var det litt vanskelig å kjenne saltet, og da nærmer man seg fort grensen til kjeks. Og for meg er det viktig at grensen mellom kjeks og snacks er tydelig, he-he.

Konsistensen på skruene er litt hard. altså er det rikelig med knas og krønsj. Hvis de hadde vært bitte litt mer porøse, og en anelse mer seige hadde de vært optimale. Kan det ha noe med fasongen å gjøre? Størrelsen pr enhet er helt super, men kanskje ikke skruer er helt rett form? De gir et litt tett og kompakt inntrykk. Kunne man hentet noe på å endre fasong? Hva med noen små, porøse puter eller ruter med luft i midten? Egentlig bare en liten detalj. Skulle man endret fasong ville det jo dratt med seg navnebytte også – alt for mye styr.

Sjokoskruer fra Rema 1000 sett ovenfra

Oppsummert synes jeg dette er et godt og greit produkt. Og hadde jeg ikke hatt Smash! som referanse, hadde jeg muligens vært enda mer begeistret. 🙂 Ser ikke bort fra gjenkjøp.

Vet at dette er et favorittprodukt for mange av dere som leser bloggen. Noen som har rukket teste dem ut i “new and improved” versjon enda?

Gjenkjøp: Mulig

Consuming_s

2 thoughts on “Oppgraderte Sjokoskruer fra Rema 1000”

  1. Hvis du ønsker annen fasong så har FirstPrice noe som heter “Sprø sjokoputer”, disse er kjempegode og billigere enn Smash! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.