Inkdrink II

Se her da dere. Dette må da være den stiligste boksen med vitamindrikk ever!

Ink in box

Det ser ut som en riktig lekker bag in box eller noe sånt, og så inneholder den fantastiske 4 flasker med Ink vitamindrikk. Så kult! Ink-in-box. 😀
Etter det forrige innlegget jeg skrev om Ink appelsin og mango (her), var jeg så superheldig å få tilsendt de resterende smakene slik at jeg kunne teste dem også. Og så kom de altså i denne überkule pappboksen i gull med magneter på innsiden. Tusen takk!

Ink in box åpnet

Jeg har nå smakt på varianten med  eple og pære; Green Envy Apple & Pear. Kult navn forresten, -og det passet egentlig veldig bra. Fargen ble nemlig etter hvert ordentlig misunnelsesgrønn, he-he.
Akkurat som med appelsinvarianten, må man presse ned den røde tappen øverst på flasken, og så frigjøres smak og vitaminer som blander seg med vannet.

Ink klar for nedtrykk

Det er ganske artig å se på forvandlingen egentlig. Jeg fant en liten videosnutt på hjemmesiden til Ink som illustrerer hvordan vitaminene og smaken frigjøres fra kapselen og tilsettes i vannet. Har lagt den inn helt nederst i innlegget her.

Sånn så drikken min ut da den var ferdig blandet. Tydelig forskjell, sant?

Ink ferdig

Denne smakte egentlig akkurat slik jeg håpet. Første slurk hadde mye smak, noe som egentlig var litt snodig, siden jeg syntes den med appelsin og mango hadde lite smak og var noe svak. Denne var også overraskende søt, men heldigvis er den søtet med stevia og naturlig fruktsukker. Sånn umiddelbart syntes jeg drikken smakte mest pære. Etter noen flere slurker ble jeg imidlertid usikker, den smakte jo eple også. Egentlig smakte den slik man kan forvente at den smaker utifra navn og farger. En blanding av både eplecider og pærecider, pæreis og pæresaft.  Tenkte ordet leskedrikk flere ganger. God var den i hvert fall, men så er jeg jo også veldg glad i eple/pæresmak i utgangspunktet. En ganske takknemlig test å gjennomføre der altså.

Inken

Som dere skjønner likte jeg denne varianten bedre enn den med appelsin. Moro å ha smakt, og det kan faktisk godt hende det blir gjenkjøp. Synes smaken var sommerlig og snill og den passet supergodt i varmen. Lurer imidlertid på hvordan den passer inn når det er kaldere. Hva tror dere?
Innlegg om de siste to smakene kommer etter hvert, -hvilken bør jeg glede meg mest til?

Consuming_s

 

 

4 thoughts on “Inkdrink II”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.