Pain au Chocolat fra United Bakeries

Dette er ikke akkurat noen nyhet, men jeg fikk lyst til å skrive en liten post allikevel. Nylig smakte vi nemlig disse frosne Pain au Chocolat fra United Bakeries. Ahh, iskald matlykke i pose!

Pain au Chocolat

Pakken inneholdt 5 råfrosne enheter av deig, som man kjapt og enkelt skulle steke i 17-20 minutter i ovnen.

Pain au chocolat rå

Som dere ser ble det nydelige autentiske pain au chocolater. Mmm, utrolig gode! Synes den knasende konsistensen er så fantastisk, selv om det er litt smulete å spise. Smaken var passe søt, og det var ikke for mange sjokoladebiter. (Og til dere ekstra årvåkne lesere som evt. lurer, kan jeg bekrefte at de er like gode som favorittene fra BIT. Hvem vet, kanskje BIT får sine emner levert fra United Bakeries? Noen som vet?)

Pain au chocolat ferdig stekt

Egentlig foretrekker jeg ordinære croissanter fremfor pain au chocolat, så neste gang skal jeg forsøke det. Posen med dem lå nemlig side om side med disse i frysedisken på Ultra.

Flere som skeier ut med sånt innimellom? 😛

Gjenkjøp: Ja

Consuming_s

8 thoughts on “Pain au Chocolat fra United Bakeries”

 1. Har allerede kjøpt pose nummer 2 med Pain au chocolat 🙂
  Vi har servert de sammen med Dugg «Fruit Sorbet Pære» fra Hennig-Olsen.
  Kjempegodt sammen 🙂

 2. Oi, crossaintene må prøves! Det er noe jeg har lett lenge etter.. Men er det kun Ultra som har disse? Jeg har ikke sett de i butikken..

 3. Hmm.. Mulig det er noe galt med ovnen min som er fra noe ala attenhundrede-og-førr, men 20 minutter på 170 grader gjorde ikke susen her, gitt. De sto 40 minutter på 175 grader og var fortsatt rå helt innerst… Men gode var dem! Veldig gode. Gode nok til gjenkjøp 😉 Har du forresten fått testen den bønnesalateb fra matmestern enda?? God sommer!

  1. Hmm, ja da spørs det om det må være noe med ovnen din. Prøv å steke hos noen du kjenner neste gang? 🙂
   Nei, har ikke fått testet salaten, men har sett den på Rema. Synes det så ut som om den inneholder veldig mye mais?

   1. Jeg forsøkte på nytt idag i egen ovn, men satt på grillelementet oppe, 25 minutter på 170 grader funket bra 🙂 jeg bør kanskje skaffe meg ny ovn… Hmm, ja, det var en del mais i den. Jeg liker fortsatt delikat sin best, men jeg er jo glad i den olivensmaken. Matmestern sin ble litt….tam(?) i forhold etter min smak 🙂

    1. Du får ønske deg ny ovn til jul kanskje?
     Ja Delikat sin er veldig god – mulig jeg får smakt den andre til helgen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.