Middelhavssalat fra Delikat

Hvert år er juni nærmest et sammenhengende rush av avslutninger, markeder, pikniker, idrettsarrangementer, sommertreff og lignende. Og man skal selvfølgelig engasjere seg, og bidra med kakebaking, blomsterkjøp, t-skjorteutdeling, sangdikting, vaffelsteking eller hva det måtte være. Puh. 😮
Der har dere altså årsaken til heller laber blogging de siste ukene, men nå er det verste unnagjort. Vi kom oss igjennom maratonet i år også. Og selvfølgelig er det trivelig. Og sosialt!

Selv om jeg ikke har postet så mange innlegg de to siste ukene, og det begynner å dra seg mot to måneder siden forrige produktslipp, betyr ikke det at jeg ikke har smakt godsaker det er verdt å skrive om!
I går for eksempel, smakte vi på denne Middelhavssalaten fra Delikat.

Middelhavssalat fra Delikat

Har dere sett den?
Selv beskriver Delikat dette som en liten fargefest, og jeg vil faktisk si meg enig. Her var det bra med variasjon. Salaten er laget av ulike bønner, kikerter, mais, gulrot, oliven og purre. Alt ligger i litt lake av rapsolje, som er smaksatt med ulike urter. Ser at persille og hvitløk er nevnt. Jeg synes smaken var frisk og fin, og heldigvis ikke for salt.

Middelhavssalat åpnet

Jeg har alltid vært glad i både linser og bønner, og bruker veldig ofte kikerter i salater jeg lager. Denne blanding var derfor tilnærmet perfekt for meg! Eneste skåret i gleden var bitene av oliven – ikke spesielt begeistret for dem. -Men det var ikke flere enn at jeg kunne legge dem diskret til siden og nyte alle de andre ingrediensene. For de smakte godt. Konsistensen på bønnene var heldigvis fast og fin, kjente ingen slappe eller dvaske biter. Vasne bønner er jo bare ekkelt, men her var det heldigvis ingen slike. Skulle jeg pirke på noe, måtte det bli purremengden – skulle gjerne sett litt flere grønne innslag.

Middelhavssalat på tallerken

Det er selvfølgelig ikke noe problem å mikse sammen en tilsvarende blanding selv, men dette var da utrolig lettvint! Jeg spiste den kald sammen med grillmat, men jeg kan tenke mag at den også smaker okay hvis man varmer den opp litt.

Middelhavssalat fra Delikat

Jepp, dette vil jeg betegne som en ordentlig bra nyhet. Innovativ og annerledes. Jeg fant ikke et eneste tilsvarende produkt i kjøledisken på Rema der denne sto. Tommel opp til Delikat!

Tusen takk til en observant bloggleser som tipset meg om denne, her blir det gjenkjøp.  Noen andre som har testet enda? 😛

Gjenkjøp: Ja

Consuming_s

18 thoughts on “Middelhavssalat fra Delikat”

  1. Ja, kan tenke meg dere har mange avslutninger! Jeg kan jo egentlig ikke klage 🙂 Lykke til med siste innspurt.

 1. Rema har faktisk et tilsvarende produkt i grill-serien sin! Litt større boks og litt andre ingredienser. Har ikke smakt den, men har sett den flere ganger.

 2. Fant denne på Rema i går eg òg, den siste i disken! Hadde den inntil laks, og det smakte kjempe godt 🙂 Det blir definitivt gjenkjøp for min del 😉

 3. Dette er en av de mer spennende nyhetene, må jeg si! Innhold ligner noe av det jeg bruker som middagstilbehør minst én gang i uka, men da basert på «Go green» linser/bønner. Bransjen er i ferd med å ta mer hensyn til sunnhet, og dette er jo virkelig sunt, sammenlignet med mye annet som kommer fra Delikat. Tipper de bare er starten på en bølge av sunne og gode produkter framover. Det lover bra hvis det også smaker godt! 🙂

 4. Bra du fikk testet, selv ble jeg helt forelsket. Allerede blitt gjenkjøp x 3! Men du, det finnes faktisk et lignende produkt, nettopp på Rema, (hvertfall på Rema 1000 Jordal), fra Matmestern som heter så mye som «Grillsalat med bønner & mais». Jeg kjøpte for å teste men har ikke kommet så langt enda. Men en ting som slo meg umiddelbart var at ingrediensene er mer eller mindre helt lik Delikat sin. Matmestern sin inneholder rød kidney-, grønn soya-, cannelini-bønner og kikerter. Mais, løk og purre. Eneste forskjell er at Matmestern har grillet paprika i sin og ikke gulrøtter og oliven..!

   1. Woops, my bad, skulle ha tipset deg om den isteden! Liten rund boks med svart klistremerke og hvit skrift i kjøledisken ved potetsalaten på Rema 1000! :-p

    1. Da skal jeg lete. Den sto ikke noe sånt i umiddelbar nærhet på min Rema da jeg kjøpte denne, men det kan jo være at den er plassert sammen med grillmaten eller lign.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.