Avène Thermal Spring Water

I forrige uke fikk jeg tilsendt denne søte flasken med Avène Thermal Spring Water fra Likenshare. Innimellom er det jo moro å teste litt annet enn mat og snop også.

Avene Eau thermale spring water

Avène Thermal Spring Water er altså thermalsk kildevann med mange bruksområder. Man kan bruke det etter rens, barbering og voksing, samt på tørr, solbrent, rød eller irritert hud. Man bare sprayer lett på og lar vannet absorberes av huden. Umiddelbart skal det føles forfriskende og beroligende.

Synes alltid det er gøy å google slike produkter for å se hva jeg finner av informasjon. Og om denne sprayen sto det faktisk en del.
Vannet skal gi gode resultater på alle hudtyper, spesielt på sensitiv hud. Det er rikt på beskyttende og mykgjørende silikater. (Men hva er nå silikater?? Kan noen forklare?) Videre skal det virke beroligende og anti-irriterende på huden, og beskytte og styrke huden mot ytre påvirkninger. Det er rikt på mineraler og sporstoffer, og vannets høye innhold av antioksidanter beskytter og styrker hudens naturlige forsvarssystem. Kildevannet er forøvrig basis i alle Avène-produktene.

Mange svulstige lovord der altså. Personlig lar jeg meg ikke så lett forføre av slike beskrivelser, men tester med en sunn porsjon skepsis som utgangspunkt.

Avene Eau thermale spring water åpnet

Dette er jo fuktpleie, og det trenger vi vel alle i varierende grad. Synes det er fint at produktet er uten parfyme og uten parabener. Videre likte jeg størrelsen på flasken, og designet er jo dust og delikat.
For meg kjentes det litt uvant og merkelig å spray vann i fjeset. Etter noen dagers bruk ble jeg imidlertid vant til det. Det trakk heldigvis ganske for inn, og det kom ikke så mye at det begynte å renne i dråper nedover fjeset. Man må bare passe på å holde flasken langt nok fra stedet som skal sprayes.

For å være ærlig kjente jeg ikke den helt store virkningen her. Verken med en gang eller etter å ha brukt sprayen flere ganger. Skulle ønske jeg kunne være mer positiv, men dette produktet gjorde ingenting for meg. Selvfølgelig er det forfriskende å dusje fjeset når det blir glovarmt inne på kontoret, eller jeg trenger en oppfriskning generelt, men sorry, jeg er ikke overbevist. Kanskje jeg blir det etter å ha brukt det litt lengre? Enn så lenge må jeg dessverre betegne dette som et overflødig produkt jeg neppe kommer til å kjøpe ved en senere anledning.

Er det andre som har erfaringer her? Og som evt. synes denne sprayen er god?

Consuming_s

9 thoughts on “Avène Thermal Spring Water”

  1. Haha, først leste jeg «…designet er jo dust og delikat» og tenkte «dust» i betydningen «teit»! Skjønte ikke helt hvordan det kunne være teit og delikat på samme tid. Men så skjønte jeg at det jo var «duust». Ah, semantikk. Hehe.

  2. Jeg har den og syns den føles oppfriskende akkurat når man sprayer, men det forsvinner fort, dessverre. Haha, silikater høres ut som et mer fancy ord på silikoner. :p

  3. Har brukt lignende når jeg har flydd langt tidligere. Da har det vært ganske friskt og deilig! Mao kan anbefales på flyturer.. 🙂

  4. Jeg bruker denne etter at jeg har sminka meg, så sminken skal sitte bedre. Holder hele natta, og hvis jeg glemmer å fjerne den om kvelden, ser jeg nysminka ut dagen etterpå også. 🙂

  5. Jeg har hatt denne og synes den er fin som oppfriskning på varme dager, og den er også grei å spraye over sminke som ser litt for pudrete ut for at den skal smelte litt bedre inn i huden. Det er fortsatt bare vann på flaske da, og den gjør ingenting egentlig for verken sminkeholdbarhet eller fukt – men siden sprayfunksjonen fungerer så fint er den veldig behagelig i blant 🙂

    (Vet du, nå kom jeg på én gang hvor jeg virkelig elsket den! Jeg og ei venninne testet Baby Foot og jeg ble så hinsides tørr på føttene i løpet av perioden. Siden man ikke skal bruke fuktighetskrem under flassingen kunne jeg jo ikke det, så da ble det litt spraying med denne her før sengetid. Den gjorde egentlig ingenting fuktmessig, men det var innmari behagelig på kløende føtter :P)

    1. Ahaa, der var kanskje er smart bruksområde ja. Flassperioden etter babyfootbehandling er jo ganske heftig! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.