Yoghurt med Melkesjokolade fra Q-meieriene

Som dere ser har Q-meieriene slått til med en ny yoghurt: Yoghurt med Melkesjokolade

yoghurt med melkesjokolade

Hvis dere leste de tidligere innleggene mine om yoghurt med NonStop (her) og Oreo (her), husker dere kanskje at jeg var heller lunken i min mottagelse av dem. Det har aldri blitt gjenkjøp. Allikevel måtte jeg kjøpe inn denne – nysgjerrigheten seiret over fornuften.

yoghurt med melkesjokolade på toppen

yoghurt med melkesjokoladebiter

Først ble jeg ganske positivt overrasket. Vaniljeyoghurten er syrlig, men allikevel så mild og søt at den nesten kan gå som en vaniljeis. De nydelige bitene av melkesjokolade passet forbausende bra til yoghurten rent smaksmessig. Mengden var også bra, og lett å fordele jevnt nedover i begeret. Jeg spiste med iver og begeistring. Men etter noen skjeer begynte inntrykket å endre seg. Bevegelsene ble langsommere og begeistringen avtok. Det ble for mye av det gode. Massen vokste liksom litt inne i kinnene mine. Opplevde den også som litt kvalmende, litt for snodig og etter hvert ble det for søtt med all sjokoladen. Rett og slett en mismatch.

yoghurt med melkesjokolade innrørt

For meg faller produktet mellom to stoler. Det er ikke en sunn yoghurtvariant, men heller ikke et tilfredsstillende dessertalternativ når man virkelig skal skeie ut.
Jeg ser at både varianten med Oreo og med NonStop fortsatt er i salg, så tydeligvis er det mange som liker dem. Merkelig. Blir spennende å se om denne også faller i smak hos folket, eller om den trekkes fra hyllene etter en stund. Gjetter på at mange faktisk liker denne jeg.

Jeg kommer uansett ikke til å kjøpe den igjen, skal du? 😛

Gjenkjøp: Nei

Consuming_s

2 thoughts on “Yoghurt med Melkesjokolade fra Q-meieriene”

  1. Hehe, jeg er litt rar og digger yoghurten med nonstop jeg, så kommer til å elske denne! 😀 Ikke noen hverdagsyoghurt akkurat, mer dessert eller «frokost» på en lat søndag! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.