Superfries tomato fra Maarud

OK, jeg ser på statistikken (som er usedvanlig lav til å være mandag) at det er på tide med en ordentlig snackspost her nå. Jammen flaks at vi smakte denne i helgen: Superfries Tasty Tomato fra Maarud.

Superfries tasty tomato i pose

Fra før er jeg veldig glad i Superfries med salt som kom i fjor (innlegg her), og dermed var jeg litt ekstra spent på å smake denne tomatvarianten.

Superfries tasty tomato i hånda

Hadde en liten forutanelse om hvorden den ville kjennes og jammen fikk jeg rett. Tomat kan jo ikke smake på så veldig mange måter. Først var den litt syrlig, nesten ketchupaktig på smak. Så kjenner man noe mer spisst, litt kvassere som minner om paprika og et lite hint av chilli. Men de er ikke spesielt sterke, ei heller så salte. Fikk ganske raskt assoiasjoner til god gammeldags pommes frites med grillkrydder. Av typen man får kjøpt på ordentlige gatekjøkken på bygda. Disse var imidlertid mye lettere konsistensmessig. Selvfølgelig. Ha-ha, de minnet faktisk om Jentelus som Maarud lanserte sommeren 2010, husker noen den posen? Ser at jeg beskrev dem på nesten akkurat samme måte den gangen. Var et av mine aller første innlegg. Jaja, fint at man har utviklet bloggstilen litt med årene gitt… 😮

Superfries tasty tomato i skål

Hadde jeg jobbet hos Maarud, hadde jeg latt posen være orange på innsiden.
Tenk så kult det hadde vært a. 😉

Dette var en typisk sommersnacks for meg. Kan dermed godt hende det blir gjenkjøp. Jentene mine likte dem også supergodt, jeg fikk inntrykk av at de var ivrigere enn meg. Og bare det at det er en Limited Edition gjør at jeg føler et sterkt behov for å sikre meg en pose til. Akkurat dette eksemplaret har eg fått tilsendt fra Maarud, men jeg hadde faktisk observert dem på Meny før de kom i posten.

Superfries tasty tomato noen forsyner seg
Noen ganger er det visst veldig kjedelig å vente på at mamma’n skal bli ferdig med å ta bilder… ♥

Er det noen andre som har forsøkt disse enda? Eller skal dere? Det er jo en Limited edition…..

Gjenkjøp: Ja

Consuming_s

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.