Stand ‘N’ Stuff Tortillas fra Old El Paso

Dere har sikkert sett de nye Stand ‘N’ Stuff Tortillaene fra Old El Paso som ble lansert nå 1. mai?
Vel, for en stund siden fikk jeg tilsendt denne lille tortillarevolusjonen for testing (tusen takk!), så da ble det tacorama i heimen.

Stand 'N' Stuff fra Old El Paso

Dette er altså ei mjuk tortillalefse formet som ei skål. Eller båt om du vil. De kommer i pakker med 8 stk.
Jeg hadde sett for meg at den skulle ha litt skjøter og kanskje noen sammensnurpinger i hjørnene for å få den spesielle formen, men det hadde den ikke. Den var helt glatt og fin. Gjetter at den er støpt i en slags form?

Stand 'N' Stuff fra Old El Paso åpnet  (2)

Jeg pakket dem i folie og satte dem i ovnen akkurat som man gjør med flate lefser. Var litt spent i forkant, -hadde ikke akkurat lyst på kalde, spjæra eller sammentrykte lefsefiller, men oppvarmingen gikk smertefritt. Etter 7 minutter hadde vi mjuke, saftige og varme lefser, klare for oppfylling. Nice!

Stand 'N' Stuff fra Old El Paso klar til fylling

Her ble jeg faktisk positivt overrasket. Skålen virket mindre og litt lavere enn antatt når den sto på tallerkenen, allikevel var det plass til en god mengde fyll. (Ha- den minnet meg faktisk om en båtis. 🙂 ) Bunnen var helt flat, så den sto bra av seg selv, også etter at man hadde tatt noen biter. Videre hadde jeg forventet at det skulle bli mye mer klin og søl enn det ble, men spisingen gikk også helt fint. Skålen er lett å holde i, enkel å bite over, og fyllet holder seg greit på plass. – I hvertfall til man har igjen 2-3 munnfuller. Helt i slutten rant nemlig fyllet som hadde samlet seg opp i enden litt ned på fingrene. -Og det skjedde for oss alle, hver gang. Det kunne trolig vært unngått ved å legge oppi mindre fyll, jeg burde sikket ikke vært så grådig, men siden skålene er så… la os kalle det fyllvennlige, er det veldig fristende å bare ause på. Det smakte nemlig skikkelig godt. 😉

Stand 'N' Stuff fra Old El Paso fylt 1

Stand 'N' Stuff fra Old El Paso nr 4

Og for dere som lurer gikk det helt fint for barna å spise dem også. Begge jentene mine sa de var gode, men at det rant litt på hendene hvis man ikke å husket på å holde dem rette veien. Altså vannrett. Her er et bilde av min 2-år gamle nevø sin skål. Han gumlet den blid og fornøyd i seg, og sølte ikke spesielt mye synes jeg. 🙂

Stand 'N' Stuff fra Old El Paso for 2-åringen

Her er jeg helt sikker på gjenkjøp. De kommer ikke til å erstatte de ordinære lefsene for oss, men funker veldig bra som en variasjon i ny og ne. Spesielt siden vi her i huset foretrekker mjuke lefser framfor ulike knasende tacovarianter. Tenker også at disse er de perfekte når man inviterer til en litt større meksikansk aften, og ønsker å by på litt forskjellig.

Stand 'N' Stuff fra Old El Paso på fat

Veldig artig å ha smakt på disse – vi ble stappmette alle sammen.

Og nå er jeg veldig spent på å høre hva dere synes. Har dere rukket å smake enda? Og har dere tro på at produktet varer? Let me know. 😀

Gjenkjøp: Ja

Consuming_s

14 thoughts on “Stand ‘N’ Stuff Tortillas fra Old El Paso”

  1. Her i huset falt de ikke i smak. Mann og barn syntes de var klønete å spise av, og at det rant alt for mye.
    De foretrekker vanlige lefser, og har ingen tro på at produktet kommer til å vare. Jeg spiser ikke lefser, men syntes de så morsome ut. Hjelper jo lite at jeg liker utseende på de, når familien som faktisk skal spise de ikke er enige 😉
    Blir ingen gjenkjøp fra oss, men morsomt at de prøver på noe nytt 🙂

    1. Enig her. Og så følte jeg ikke at jeg fikk like mye kjøtt og grønt i disse som i vanlige lefser. Artig å prøve da 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.