Protein Shape fra Nutrilett

Her for en stund siden fikk jeg tilsendt denne kartongen med Protein Shape fra Nutrilett. Tusen takk!

Nutrilett Protein Shape

Protein Shape er en shake med sjokoladesmak som har høy mengde protein og lite sukker. En porsjon, altså en pose med shake, inneholder 20g protein og 98 kalorier. Og som dere ser er det 20 porsjonsposer i en kartong.

Mange poser

Å få i seg rikelig med proteiner er jo veldig tidsaktuelt, særlig i forbindelse med trening. Og kanskje spesielt nå som så mange jobber mot den berømmelige og omdiskuterte sommerkroppen? Så da er det vel bare å pøse på da. Man vil jo vedlikeholde muskelmassen, sant? Proteinene gir oss også en metthetsfølelse som varer, og det er fint. Jeg har sett en del reklame for denne shaken på TV de siste ukene faktisk, har dere? Da blir man jo automatisk litt nysgjerrig. Den skal egne seg perfekt til bruk etter trening, men kan like gjerne brukes som et mellommåltid for de som ønsker det.

Jeg hadde aldri smakt noe som helst Nutrilett før i hele mitt liv før jeg fikk denne pakken tilsendt, så dette ble en helt ny erfaring. 🙂

Først skal man fylle 2 dl kaldt vann i en shaker. Pulveret fra en pose tilsettes, og så er det bare å riste løs i 15-20 sekunder. Synes forresten pulveret luktet litt som Nesquick i gul boks fra barndommen.

Vann klar for pulver-horz

Pulver i vannet klar for blanding

Etter risting ble det en ganske fyldig og luftig shake. Som dere ser på bildene skummet det ganske bra, konsistensen var allikevel tynnere enn jeg hadde forventet.

Nutrilett i glass med skum

Det er bare å beklage, men jeg klarte altså ikke å drikke opp en hel porsjon med proteinshake. For meg blir det nok aldri aktuelt å drikke et glass med dette i steden for å spise mat. Hverken etter trening eller som mellomåltid. Men kanskje jeg kan klare en Nutrilettbar? Skal forsøke det også i nærmeste fremtid. 🙂

Glass med ferdigblandingen

En spennende erfaring dette her, men det blir altså ingen gjenkjøp fra min side. Men jeg hører veldig gjerne fra dere som evt. har Nutriletterfaring.

Venner man seg til å drikke en slik shake i steden for å spise?

Og har det noe effekt?

Gjenkjøp: Nei

Consuming_s

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.