Lollipop Minis fra Diplomis

Det er ikke så ofte jeg skriver om is her på bloggen. Årsaken er enkel – jeg er ingen dedikert isentusiast. Bruker mye heller opp dagens kalorikvote på andre fristelser. Men når det nærmer seg sommer og man er småbarnsmor, er det selvfølgelig obligatorisk å alltid ha et lite isutvalg i fryser’n. Ikke sant?
Vi måtte derfor prøve nyheten som dukket opp i butikkenes frysedisker i påskeuken, nemlig Lollipop minis fra Diplom-Is.

Lillipop Mini

Pakningen inneholder i utgangspunktet 6 små ispinner. De har hver sin smak; sitron, appelsin, eple, jordbær, mandarin og lime-sitron. Ok, det er bare 5 stk i posen på bildet her, men det har sin meget naturlige forklaring: Et lite menneske som hadde veldig lyst på is.♥ Det er altså ikke noe galt med pakkemaskinen til Diplom-Is. 😉

Lillipop Mini i pose

Synes denne ideen var veldig god. I en tid der man ser at porsjoner, pakninger og godteposer stadig blir større, er det fantastisk at noen våger å presentere en nyhet med redusert størrelse. Disse isene er virkelig i miniformat, bare 6-8 cm + pinne. Og det holder da i massevis noen ganger. I hvertfall til de minste barna. Håper flere henger seg på initiativet til Diplom-Is, og presenterer nyheter i små formater i tiden som kommer. Og ikke minst håper jeg det er et marked for slike produkter. Eller er vi og barna våre blitt for grådige?

Lillipop Mini stick

Lillipop Mini sitron

Disse isene smaker ganske ordinær saftis med fruktsmak. Er derav ikke over meg av begeistring hva smaksopplevelsen gjelder. Jeg kjente ikke helt igjen den karakteristiske Lollipopsmaken, åpenbart nok, disse er jo ensfargede og kommer i andre farger enn originalen. (Igjen dette med bruk av merkenavn… ) Men de som i all hovedsak spiser is her i huset godkjente dem umiddelbart, så da besvarer gjenkjøpsspørsmålet seg selv.

Lillipop Mini rød

Hva tenker dere om disse søte, små Lollipopene? Har noen flere smakt?
Og har vi tro på at et slikt miniformat vil overleve i markedet?

Gjenkjøp: Ja

Consuming_s

4 thoughts on “Lollipop Minis fra Diplomis”

  1. Jeg elsker dem! Jeg er barnslig og isentusiast, og disse vant meg lett over. Smakene var gode, konseptet morsomt, og for meg som tenker litt kalorier om dagen inneholder posen ganske mye kos for 92 kalorier (eller hva det nå var).

  2. Jeg elsker denne idéen! Har enda ikke funnet dem i en butikk i nærheten her, og du fant den allerede i påskeuka!? Frustrert :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.