Kylling Overlår BBQ fra Prior

Hva gjør vi nordmenn på en fridag på denne tiden av året? Jo, vi griller. Og det om det er sol, regn eller hagl. Og siden jeg er som nordmenn flest, ble det selvfølgelig grillmat på meg også i går. Vi smakte faktisk på et av produktene i Priors Sommerkonsept; Kyllin Overlår BBQ.

Overlår fra Prior i pakke

Jeg var så heldig å få smake på disse kyllinglårene allerede i februar da jeg var på bloggtreff hos Nortura, så jeg visste at de var gode. Måtte bare tipse dere allikevel.

Overlår fra Prior

Synes alltid det har vært fokus på kyllingbryst og kyllinvinger, så det er artig at Prior nå utnytter flere deler av kyllingen og gir oss disse lårene. De kommer i en forpakning med 400 gram og de er rå. Rå som i ikke ferdigstekt altså. 🙂
Men her er de ferdigstekte – klare for å nytes.

Overlår fra Prior på fat

Disse kyllingstykkene smaker fantastisk godt. Kjøttet er veldig saftig og det har en ekte, god BBQ-smak. Det smaker liksom ferie og sommer! De er ikke sterke, ungene spiste også med god appetitt, så det er trygt for de som har litt sensitive ganer.

Overlår fra Prior ferdig grillet

Overlår fra Prior mmm

Ser at jeg ikke tok noe bilde etter at jeg hadde skåret i kjøttet, så dere får teste selv hvis dere vil se hvordan det ser ut inni.  Mmmm, håper det blir masse grillvær i ukene som kommer. 🙂 Må forresten gi Prior pluss for frisk og klar etikett på pakningen!

Er det noen av dere som har sansen for overlår av kylling? Har dere smakt disse?

Gjenjøp: Ja

Consuming_s

4 thoughts on “Kylling Overlår BBQ fra Prior”

  1. Hm jeg var skeptisk på om jeg skulle, er ikke vanligvis glad i BBQ smak, men når du er så positiv så 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.