Kesam Lime fra Tine

Har man først sagt A, må man si B har jeg lært. Og siden jeg allerede har skrevet om den nye Kesam Dipp, fant jeg ut at jeg måtte skrive om varianten med Lime også.

Kesam LIme

Kesam Lime åpnet

Tine forteller følgende om Kesamen på siden sin: “Lime er en mager ferskost (kvarg) med en frisk smak av lime. TINE Kesam Lime er rik på proteiner og inneholder 7,4 % fett.” Videre skal den passer ypperlig til desserter, kaker, frukt og bær. Hørtes jo bra ut det.

Det var et fint bilde utenpå boksen som viste at man kunne spise den på lapper. Vel, jeg gjorde en liten vri og prøvde den på vaffel. Hadde ikke tilfeldigvis noen friske bær i huset, men prøvde med litt rørt jordbær oppå. Man tager hva man haver. 😀

Kesam Lime på vaffel

Vet dere, her ble jeg ikke videre imponert. Fikk umiddelbare assosiasjoner til sitronyoghurt og det ble i alle fall helt feil på vaffel. Nesten litt komisk når jeg tenker etter. Prøvde også å smake den isolert, jeg tok altså en munnfull med skje på godt norsk, men begeistringen steg ingen hakk etter den testen heller.

vaffel med kesam

Utelukker for all del ikke at den smaker godt til frukt og bær. Jeg skal gi den en sjanse sammen med det også, men skepsisen min er fortsatt ganske sterk.

bær 2

Har lest på diverse sosiale medier at mange jubler over denne nyheten, så kanskje den er kommet for å bli? Er muligens jeg som har litt sær smak? Her i huset blir det i alle fall ingen gjenkjøp.

Hva synes dere da? Tommel opp eller ned?

Gjenkjøp: Nei

Consuming_s

5 thoughts on “Kesam Lime fra Tine”

  1. Du har nok litt sær smak. 😉 Men meget mulig den ikke funker på vafler, det har jeg ikke prøvd. Jeg syns den er supergod på jordbær, blåbær, druer, banan, mango. Nå funderer jeg litt på å få til noe kake-greier med kesam lime som ingrediens. Jeg er jo liksom kakedama.

  2. Testet på bær i går, og den er helt ok.
    Men hvis jeg ikke skal tenke på at det er mye sunnere for kroppen å spise kesam enn god fløte, er jeg ikke i tvil om hva jeg ville valgt til neste gang med dessert 😉
    Men som et tilbehør til hverdagsfruktdessert er den absolutt ok synes jeg, så får jeg heller glede meg til fløten til andre anledninger 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.