Fersk Cæsardressing fra Idun

I går smakte jeg på den nye ferske Cæsardressingen fra Idun.

Fersk Cæsardressing fra Idun

De hadde ikke romanosalat i butikken der jeg handlet, ergo ble det ikke ordentlig Cæsarsalat på oss. Heldigvis gikk det helt fint å prøve den på en ordinær kyllingsalat også.

Ikke så lett å se dressingen mot den hvite tallerkenen på bildet kanskje, men den er der. Som dere ser er fargen delikat, dus og kremhvit.

Fersk Cæsardressing på salaten til J

Jeg hadde forventet at dressingen skulle være mer kremet i konsistensen, men den her vil jeg heller beskrive som litt tynn. I hvertfall  i forhold til andre Cæsardressinger jeg har spist. Helt greit det, det gjorde at en var veldig lett å blande inn i salaten uten at det ble for mye dressing på hvert sted. Jeg er ikke av dem som liker å drukne maten min i sauser og dressinger, så for meg passet det perfekt. Så kan de som foretrekker større mengde heller ta på litt mer.

Smaken var god. Frisk, fersk og med veldig klassisk Cæsarsmak. Passe syrlig og passe spiss. Ikke for fet eller tung. Må vel legge til at dette var et veldig enkelt og takknemlig produkt å teste for meg, siden jeg særs glad i Cæsarsalat og den karakteristiske smaken på dressingen. Denne kan jeg trygt anbefale.

Fersk Cæsardressing måltid

Jeg likte at denne var så lett og frisk – helt perfekt i sommerhalvåret. Kjøper den helt sikkert igjen, jeg har uansett alltid ei flaske Cæsardressing i kjøleskapsdøra. 😛

Er det noen av dere andre som har smakt?

Gjenkjøp: Ja

Consuming_s

8 thoughts on “Fersk Cæsardressing fra Idun”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.