Farris & Juice

I alle dager – vet ikke om jeg skal le eller gråte. Eller bare være oppgitt. Farris & Juice?? På ordentlig?
Måtte se etter to ganger da jeg oppdaget disse flaskene på Rema. Hadde lest om dem, men trodde halvveis det var tull.

farris og juice

Blir ikke Farris & Juice det samme som brus?? Vann med kullsyre og smakstilsetninger? Kan noen i enkle vendinger forklare meg forskjellen?

Er det kanskje tenkt at dette produktet skal ta opp konkurransen med Noisy fra Tine? Som jeg forresten så har kommet i store flasker på Rema. Visste ikke at det solgte så godt og at det var marked for det. Merket meg ikke om det var 1 eller 1 1/2 liter, men tror det var 1. Klarer dessverre ikke se det av bildet jeg tok heller.

noisy i stor flaske

Nei, denne Farris & Juice-greia kommer jeg ikke til å teste en gang. Tror jeg. Eller bør jeg?? 😮

Consuming_s

28 thoughts on “Farris & Juice”

  1. Er ikke farris og juice det man drikker når man har farrang da?:P Sykedrikk på en måte… Nei, det kjøper jeg nok ikke…

  2. Smakte den med mango-smak… Merk mango-SMAK, for på flasken står det oppgitt 44,5% druejuice, 2,8% mangojuice og 2,7% sitronjuice. Den makte mango, men jeg fikk en rar ettersmak av mugg. Den var god, veldig søt og frisk, men denne mugg-ettersmaken ødela hele drikken. Håper for all del denne muggsmaken bare gjaldt denne flasken jeg kjøpte, hvis ikke kommer jeg ikke til å kjøpe den igjen.

  3. Store flasker med Noisy har vært en stund. Jeg kjøpte det i allefall i julen på Eurospar 🙂

  4. Hm…jeg blandet faktisk appelsinjus i farrisen forrige helg, i konfirmasjon. Det er jo ikke SÅ godt….ikke sånn at jeg må kjøpe det i hvert fall… Men noe skal de jo ha og henge fingrene i 😉 Ha en fin maikveld:)

  5. Synes det er rart at Farris-navnet “vannes ut” (!) ved å blande med juice. Farris indikerer for meg noe “blankt” og “rent” – det blir litt “grums” når man blander det med eple. Men sprudlevann og eplejuice, evt vann og eplejuice, er en meget god og vanlig blanding i f.eks. Tyskland, som tørstedrikk og måltidsdrikk. Selv drikker jeg det ofte til lunsj i kantina, der jeg tar ca 60 prosent vann 40 prosent eplejuice. Det gir en sunnere og ikke så sterk juice, noe som passer veldig godt til mat.

    1. Ja, det var et godt poeng – og artig ordspill.
      Å blande ut juice med vann tror jeg de fleste av oss har gjort ja, men å være freidige nok til å selge det som et “nytt” produkt…? Er det kanskje idetørke hos produktutviklerne? 🙂

  6. For noen år siden bodde og jobbet jeg i Sveits og der var det faktisk veldig vanlig og blande deres “Farris” med juice, altså ingen ferdigblanding som dette. Faktisk så var det noe de fleste gjorde til lunsj i kantina og som nordmann syntes jeg jo dette så rart ut og var selvfølgelig veldig skeptisk, men jeg prøvde… Kan ikke akkurat si jeg ble overbegeistret og har derfor siden ikke drukket det 😉

  7. Smakt begge i dag, og det blir nok ikke noe gjenkjøp her i huset.
    Jeg synes den med eple var ok, men den med mago var rar/ubestemmelig synes jeg.
    Skjønner heller ikke helt hva satsningen er her, men på en annen side må de jo stadig teste noe nytt, og denne er vel sunnere enn mye annen “brus”, og mer brussmak enn i smaksfarris – hvis jeg kan forklare på den måten 🙂

    1. Ja det var en god forklaring. Nei, skjønner heller ikke helt hvor de vil med denne, men til syvende og sist dreier jo alt seg om profitt.

  8. Farris tror tilsynelatende at problemet med dusteproduktet 40/60 fra Tine var at det ikke inneholdt kullsyre, og ikke det at konseptet er teit..

  9. Jeg liker ikke denne blandingen, men jeg vet en fordel med det. De som har diabetes blander mange ganger Farris og juice for å få en smak av brus, uten alt for mye sukker i. Sånn sett er det jo praktisk.

  10. Så denne faktisk på meny idag, og måtte prøve den, og den er utrolig god synes jeg. Kommer til å kjøpe den flere ganger. Får prøve med eple neste gang da jeg har mango nå.

  11. Smakte eple i dag. Den var bra. Ikke helt på nivå med den tyske utgaven (som er litt mindre søt, mener jeg å huske). Skjønner ikke helt at flere mener at dette er et “unødvendig” produkt og at det ikke er marked for det. Det er jo et åpenbart sunnere og friskere alternativ til brus. Det føles og smaker også mer naturlig enn kunstig søtet brus, og det har forholdsvis lavt sukkerinnhold (og er litt “halvsunt”, ettersom det er naturlig frukt). Så dette må da være perfekt for de som ikke vil ha Farris hver gang. Det smaker også like bra til mat som uten mat. Og i tillegg så er jo det, som det også skrives her, mange som i dag allerede blander Farris og juice, men det kan man jo ikke på farten, så dette er jo absolutt et produkt som bør ha livets rett!! Søkte litt på nett i går og ser at f.eks. Farris blandet med tranebærjuice er en anbefalt sommerdrikk.Tipper at det kommer mange flere utgaver etter hvert!

    1. Ja kanskje det kommer en med appelsin etter hvert? Jeg er fortsatt skeptisk, men siden så mange skryter skal jeg smake på den med eple 🙂

  12. For meg som har hatt Apfelschorle-abstinenser helt siden jeg flyttet fra Tyskland er ikke dette det minste rart! Jeg pleier å blande en god eplejuice med Farris hjemme, bruker det både som tørstedrikk og til middager. Jeg drikker aldri brus, synes det er altfor søtt og smaker altfor kunstig, mens miksen eplejuice/Farris er fantastisk 🙂 Store forhåpninger til denne!

  13. Vil dere ha et liitt bedre alternativ til brus kan dere blande funlight saft og farris uten smak, det er faktisk utrolig godt 🙂

  14. Prøvde disse i dag. Den med eple blir kanskje gjenkjøp en dag vi er litt lei vanlig Farris. Men mango var ikke no god, smakte parfyme, blæh. Ganske ekkel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.