Dumlemuffin fra Fazer

Det er dessverre ikke til å unngå at jeg snakker litt om nye produkter når jeg er på jobb. (Selv om jeg ikke jobber med noe som har med mat å gjøre.) Og guess what; forrige uke fikk jeg jammen meg denne Dumlemuffinsen av kollega Kari! Fantastisk! Jubler når de jeg jobber sammen med også begynner å legge merke til nyheter når de handler! Juhuuuu!

Dumle muffin

I utgangspunktet er jeg ikke så glad i Dumlekaramell. Muffinsen var imidlertid ny, ergo måtte den smakes. Og jeg hadde god hjelp.

Tja, muffinsen var i utgangspunktet god den. Fersk, saftig og mjuk kjøpekake. Det er alltid en fryd å sette tennene i ferskt bakverk. 😛 Sjokoladetoppingen var relativt diskret og stjernene dekorative. Nesten litt BeckSöndergaard-aktige. Hadde muffinsen kommet for 3 år siden hadde den vært virkelig up to date! Morsomt at det var Dumletrykk på papirformen også, det ga et gjennomført inntrykk.

Dumle muffinsen
Selve innmaten var overraskende lys. Jeg hadde av en eller annen grunn antatt at den skulle være brun. Smaken var ganske anonym, men det gikk greit siden det var rikelig med jevnt fordelte sjokoladeinnslag i hele muffinsen. Men så var det kjernen da. Det er nemlig en overraskelsesklump med mjuk karamell i midten. Det var vel nesten obligatorisk i et slikt produkt, men det gjorde muffinsen litt klissete å spise. Litt synd at kjernen ikke kom med på bildet her, men jeg skal love at den kjentes. Og den smakte dumlete. Ingen tvil. 😉

Dumle muffins delt i to

For meg som  ikke er så begeistret for Dumle, ødela dessverre den sticky kjernen en ganske all right muffins. For Dumlefans kan jeg tenke meg at den er høydepunktet i hele bakverket.

Her var det ei av jentene mine som ble superbegeistret, mens den andre mente det ble for klissete. Tror derfor ikke det blir gjenkjøp. Vi velger heller noe alle liker. Lurer også på om dette er en stayer? – Har mine tvil. Når nyhetens interesse avtar, daler trolig salgstallene raskt.
Husker dere Litagomuffinsen som kom i 2011. Har ikke sett den på lenge…

Hva synes dere om Dumlemuffinsen da folkens? De har den på Kiwi om noen vil prøve.

Gjenkjøp: Skeptisk…

Consuming_s

1 thought on “Dumlemuffin fra Fazer”

  1. Litagomuffins? Har ikke jeg hørt om en gang. Hi hi.. Men denne så jeg på butikken her om dagen. Men vi er veldig restriktive med sukker, så den havna ikke i kurven denne gangen..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.