Dillchipsen er tilbake

Bare måtte sette inn et lite bilde til dere her. I helgen oppdaget jeg nemlig at Dillchipsen til Maarud er på plass i butikken igjen!

Maarud med dill på Rema

Synes det er så moro med slike tilbakevendende sommervarianter. Jeg er absolutt ikke begeistret for denne smaken, men siden ei av venninnene mine er superfan blir det til at man merker seg produktet allikevel. Ha-ha, hun hadde faktisk også oppdaget det i butikken i helgen.

Er det flere som er glade for at det er tilbake?

Consuming_s

5 thoughts on “Dillchipsen er tilbake”

 1. Åh, nå ble jeg glad! Jeg har savnet dillchips noe så inmari! Sendte faktisk brev til Maarud for mange år siden og nærmest tryglet om å få dillchips tilbake i butikkhyllene, uten at det hjalp nevneverdig den gang, he he.

  Håper denne nye har masse smak og mye dill, hvis ikke blir chipsen lett kjedelig. Gleder meg til å smake på den, og er den god blir det garantert gjenkjøp. I så fall håper jeg den blir på markedet lenge. De smaksvariantene jeg faller pladask for har en tendens til å forsvinne.

  Synes norske chipsprodusenter er lite kreative når det gjelder smaksvarianter. Det blir mye salt, salt/pepper, paprika og ymse creme fraiche-varianter. Noen ganger er det andre ingredienser, som f.eks. vårløk eller chili, men disse smakene blir litt borte synes jeg, og nesten alle chipstyper ender med å smake en av de jeg ramset opp ovenfor.

  1. Så bra at den er tilbake da. Du får hamstre opp et lager, for jeg tipper at det bare er for sommeren. Den var i salg i fjor sommer også. Og så vidt jeg vet er den å få tak i i Sverige hele tiden.
   Ja, det blir nok mye av de samme smakene, antagelig fordi det er det som selger?

 2. Juhuuu! Endelig 🙂 Dette har jeg ikke fått med meg, men det var en skikkelig gladnyhet for min del. Må nesten løpe og kjøpe da for å sikre meg 😉
  Rart at den er å få i Sverige konstant, men ikke her…

 3. På jippi den har vært savnet!!!! Kjempefornøyd, endelig kan jeg kose meg med potetgull igjen:) Den er helt ubeskrivelig god!!!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.