Dent Oi Wild

Når jeg først er i gang må jeg vel nesten skrive om den andre av de nye Dent Oi-variantene også,
nemlig Dent Oi Wild.

Dent Oi Wild

Akkurat som Dent Oi Biss i innlegget under her, er også dette en Limited Edition som kun er i salg nå i sommer. Liker at det kommer årstidsprodukter. Fint med mer variasjon for oss forbrukere.
Denne har smak av bringebær og rabarbra, og jeg måtte faktisk smile litt for meg selv da jeg leste det på pakken. Det er jo akkurat den samme smakskombinasjonen som Solos andre jubileumsutgave! (Innlegg her.) Neppe avtalt spill, heller en artig tilfeldighet.

Dent Oi Wild  på bord

Som dere vet er Oi-pastillene litt større enn ordinær Dent i eske. Disse var selvfølgelig mjuke og ferske i konsistensen, og fargekombinasjonen var litt retro 80-talls rosa og grønn. Minnet meg om et eller annet fra oppveksten. De er overstrødd med en syrlig kandisering, men opplevdes ikke så sure som Dent Oi Bliss. Kan jo ha noe å gjøre med resten av smakene i pastillen? Den kjentes uansett hakket mer behagelig å spise, selv om de var tydelig syrlige.

dentmega 2Konkluderte for meg selv at jeg likte disse ganske godt. Ble nemlig sittende å spise en etter en litt ubevisst, og det er et sikkert tegn på at de falt i smak. Synes smakskombinasjonen var natulig, og man kjenner tydelig innslag fra både rabarbra og bringebær, selv om sistnevnte var tydeligst.

Kan veldig godt hende jeg kjøper en pose til av disse etter hvert. Sommerlig og fin smak.
Her er forresten linker til fjorårets Dent Oi-smaker: Briz og Suni. Må si jeg synes årets poser hadde mye mer delikate farger.

Hva synes dere da? Noen som har smakt? Bare å sette opp farten hvis de frister. -Siden det er en Limited mener jeg.

Gjenkjøp: Ja

Consuming_s

6 thoughts on “Dent Oi Wild”

  1. Jeg fikk smake denne av ei venninne, og likte den kjempegodt! Det første som slo meg da jeg smakte var at det smakte Sverigeferie (barndommen min har vært preget av mange campingferier rundt om i Sverige, så det har blitt en del svensk godteri og is opp i gjennom tidene), uten at jeg helt kan sette fingeren på hva det minnet meg om. Gode var de i alle fall – også var jo posen så fin!

  2. Denne prøvde jeg også, og tror jeg velger den framfor å teste den »tuttifruttitypen». Synes denne kombinasjonen virket langt mer tiltalende og passende 😉 God smak!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.