Dent Oi Bliss

Dere har sikkert sett de store sjokkselgerne med sommerens Dent Oi-varianter?
I år heter de Bliss og Wild, og jeg har fått tilsendt noen smaksprøver for testing.
Denne her, som heter Bliss, har smak av tutti frutti og peppermynte, og den er søtet med ekstrakt fra Steviaplanten.

Dent Oi Bliss lyseblå

Dus og lekker pastellpose. Pluss for bra navnevalg.

Oi, denne kjentes ja. 😉
Kanderingen utenpå pastillen er brusende og faktisk så syrlig at jeg et øyeblikk måtte rynke brynene litt. Dere kjenner følelsen? Moro.
Akkurat med en gang syntes jeg det smakte som barndommens bobletyggegumi. Da dominerte tutti fruttien. Rett etterpå, når jeg pustet litt, endret smaken seg til noe friskere og alvorligere. Den ble mer voksen, samtidig som den fortsatt var fruktig og syrlig. Etter hvert som jeg tygde meg gjennom pastillen (jeg karer aldri suge på så mjuke pastiller,) synes jeg smaken forsvant litt. Hele pastillen ble svakere, og mer anonym. Underveis klarte jeg ikke isolere smaken av den litt voksne peppermynten, men når jeg var helt ferdig satt det litt friske mintinntrykket igjen i munnen.

Dent oi Bliss på bordet

Størrelsen var veldig fin synes jeg, og konsistensen mjuk og fersk. Kan tenke meg at den vil slå an hos tenåringer. Hadde helt sikkert blitt superbegeistret om jeg hadde smakt den da jeg var 15.

Selv om pastillen var okay, tror jeg ikke det blir gjenkjøp. Smakskombinasjonen ble litt i snodigste laget for meg, den var verken fugl eller fisk.

Hva med dere? Noen som har smakt? Hva med deg Kjersti? (Du som stadig har en pose drops i lommen?) 😛

Gjenkjøp: Nei

Consuming_s

7 thoughts on “Dent Oi Bliss”

  1. Jeg er kjempeglad i alle Dent-pastiller, men disse ble jeg veldig skuffet over. Synes emballasjen var kul, men smaken var veldig kunstig og ikke min smak i det hele tatt! Jeg tror ikke disse holder.

  2. He he, siden jeg liker å te meg litt «tenåringsaktig», liker jeg sikkert denne 🙂 Har ikke smakt, men skal prøve meg på en pose. Selv om jeg nå egentlig er på vei UT av «drops i lommen» perioden. Dropsene får nemlig bare ligge i lommene på kjeledress og regntøy på jobb, og nå når det er sol og knebuksevær, blir det mindre drops….:) Men denne hørtes god ut da, og fantastisk god beskrivelse av «opplevelsen i munnen» Dette kan du! Takk for link:) Og nyt en strålende fridag 🙂

  3. Klarer ikke helt å bestemme meg jeg… Smaker noe jeg har smakt før, men jeg vet ikke hvor. Håper jeg finner den andre typen også. Ser ikke bort ifra at det blir gjenkjøp, men nå er det den nye IFA som er favoritten her i gården.:)

      1. Ja, for meg blir det sukkerfri IFA i stedenfor godteri.:) Men du er vel ikke så glad i lakris, om jeg ikke husker feil? Så da er det vel kanskje ikke like fristende.:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.