Consuming er 4 år i dag!

I dag har bloggen bursdag. Hurra!
Tro det eller ei, men nå har jeg faktisk smakt og skrevet om nye produkter i 4 år! Det hadde jeg aldri trodd da jeg startet opp i 2010.Consuming på handletur

Tusen takk til alle lesere, både nye og gamle, for at dere gidder å lese om alt jeg tester. Er ikke sikker på om jeg hadde hatt motivasjon til å holde på hvis ikke antall lesere hadde steget så jevnt og trutt. Synes også det er utrolig flott at så mange som jobber i dagligvarebransjen er innom siden min. Tusen hjertelig takk for interessen og henvendelsene.

Må også hilse til alle som har hjulpet meg med å jobbe bloggen oppover. Takk for at dere deler, linker og tipser. Blir like glad hver gang – så fantastisk snilt! 😛

Som dere vet er dette en nokså smal nisjeblogg. Jeg synes det er viktig å holde på konseptet mitt, og prøver derfor å ikke blande inn andre typer innlegg med f.eks generell matlaging/oppskrifter, eller poster om annet jeg gjør i hverdagen. Det er produktene som skal være i fokus, selv om dere nå etter hvert vet noen småting om meg som skriver om disse produktene også.

Men så lurer jeg på en liten ting da. Hvem er dere? Dere som leser det jeg skriver?
Dere som deler denne begeistringen for alt det nye som kan legges i handlevogna?
Er dere folk som kjenner meg? (Det kan jo ikke være bare det, for så mange personer kjenner jeg ikke!) Har dere også denne genuine interessen for alt det nye som dukker opp i butikkhyllene? Er dere unge eller gamle? Studenter? Pensjonister? Ansatte i dagligvarebransjen? Matbloggere? Og har noen kanskje et favorittinnlegg blant de jeg har skrevet? Er veldig nysgjerrig, så fortell, fortell 🙂

Gleder meg til å skrive om mange flere produktnyheter i tiden som kommer, og stor takk igjen til alle dere lesere!

Consuming_s Ballonger-horz

 

60 thoughts on “Consuming er 4 år i dag!”

 1. *Rekker fram handa* Hei, jeg heter hattedamen, 31 år, jobber i Meny, gift, mamma til to og ELSKER også nyheter.

  Gratulerer med dagen!

 2. Gratulerer med dagen! Jeg jobber i dagligvarehandelen og synes det er en veldig spennende jobb og det er alltid noe å gjøre. Det er veldig mye mer en å bare sitte i kassen, så jeg synes vi har fått et ufortjent rykte. Ihvertfall så er jeg også entusiastisk over nye varer og synes det er morsomt å pakke ut nyheter. Ellers er en jeg en person som elsker å reise og kan også bruke en del tid på utenlandske matbutikker å bare se og studere. Var i New York nylig og det var fascinerende hvor mange slag de har av alt! 🙂
  Takk for at du tar deg tid til å legge ut ærlige anmeldelser av det du smaker og jeg er glad du ikke har en blogg med mye forskjellig innhold. Kommer jeg hit, vet jeg hva jeg finner 🙂

  1. Takk for hyggelig tilbakemelding! Enig – matvarebutikker i utlandet er både spennende og fascinerende. 🙂

 3. Gutt, 23, lærling, som bare synes det er artig å lese om vare nyheter. Hender jeg har latt væra å kjøpe noe du ikke anbefaler!

 4. Gratulerer så mye med 4-årsdagen! 😀 Det har vært gøy å følge deg opp gjennom årene, fra du begynte med noen små innlegg om favorittmaten, til du stadig får nye varer levert på døra (imponerende) for å teste. Det er tydelig at du blir regnet med blant produsentene, og at det du skriver er viktig for dem! Men det som er så flott er at du beholder uavhengigheten din, du lar deg ikke påvirke av noe eller noen. Du skriver ærlig om produktene, enten det er positive eller negative anmeldelser. Fortsett med det! Og så tar du så fine bilder av produktene! Det er gøy å lese, og det inspirerer til å vurdere produktene ekstra når jeg kjøper nye produkter. Hvem jeg er? Mamma på 36 med to småttiser! 😉 Handler nok mest på Rema 1000 så utvalget blir ofte rutinemessig, men synes det er gøy å lese om nyheter du skriver om, og putte noen av dem i handlevogna når muligheten byr seg. Spesielt ny potetgull og sjokolade… Og så må jeg til slutt nevne at jeg er fan av KREMTOPPER, «gamlissjokolade» eller ei!:-)

  1. Oi, tusen takk for veldig hyggelig kommentar Stine! Og moro at du kommenterer bildene mine, jeg bruker litt tid på dem. Kremtopper ruler – ingen over ingen ved siden!

 5. Jente på 23år fra hedmarken! Er veldig glad i nyheter selv, og blir veldig ivrig i å leter etter ting du skriver om på bloggen 😉

 6. God venninne, men også veldig interessert i nye produkter. Er veldig ofte jeg har kjøpt det du har anbefalt 🙂

 7. Gratulerer så mye med 4 år som blogger! Jeg runder mitt første år på Torsdag faktisk, og det er veldig rart å tenke på 🙂 Jeg er også superinteressert i matvarebransjen og nyheter i matbutikken og har begynt å skrive om det i tillegg til oppskrifter på kaker og annen bakst. Det er så utrolig gøy å kunne dele interessene sine med noen syns jeg!

 8. Stort pluss i boka for at du fortsetter å rendyrke bloggen som det den er og har vært -og ikke blander inn alt annet fjas! Innleggene dine er informative, nyttige og har sitt særpreg. Nøkkel til videre suksess ligger nok der!

  Gratulerer!

  Mann 35, Oslo – reklamebransjen.

 9. 25-åring bosatt på Hitra (ei øy litt sør for Trondheim). Jobber på sykehjem og studerer litt, deltar i diverse TV-program (har fått dilla…:P) og er over gjennomsnittet glad i nye varer. Derfor er det så genialt å følge med på bloggen din for tips og noen vurderinger. Du skriver så godt og detaljert, at jeg på produkter som ikke er blant de jeg bruker mye, får nok av din beskrivelse og derfor ikke trenger å teste selv.;) Takk for at du deler nyheter med oss, og gratulerer med dagen!:)

   1. Vel ikke for å skryte… (Haha! For det er nettopp det det blir!) Neida, er ikke store greier.:) Var med i Killer Karaoke i høst, og før det så var jeg på opptak til Trinny og Susannah, men episoden min kommer ikke på TV før høsten 2014. (Så Trinny og Susannah var det første jeg gjorde, men Killer Karaoke ble vist først). Syns det var så morsomt å lage TV, så da melder jeg meg på mye rart som jeg kommer over (ikke Paradise hotel eller Big Brother – der går grensa) og så glemmer jeg det helt til de ringer og vil ha meg på audition. Nå er jeg igang med enda et prosjekt, men det tør jeg ikke utdype mer om før jeg har fått kontrakt.:)

 10. Dame, 30 år. Kom over bloggen tilfeldig, mulig jeg googlet et produkt. Liker skrivestilen din, og ærligheten. Jeg er av typen som kan bruke minst en halvtime på å rusle rundt i matbutikken og bare glo på produktene.

 11. Jeg er en ung dame på 33 som er veldig interessert i nye matprodukter, så da passer jo bloggen din perfekt 🙂 Vi har litt forskjellig matsmak, men det gjør det jo bare ekstra spennende for meg å teste produkter. Samboeren min leser også bloggen din rundt utgivelsestidspunktene, han er også matglad. Vi jobber begge med folk, og bor i Trondheim 🙂 Kom over bloggen din da jeg søkte etter nye produkter en februarmåned. Gratulerrer med 4-årsdagen!

 12. jeg er en student på 21 som er interessert i mat og bare synes det er gøy å følge med på matnyheter:-) gratulerer med 4årsdagen! keep up the good work;-)

 13. Jeg er en 18 år gammel gutt. Kom over bloggen din da jeg googlet Freia Boble karamell da den var helt ny. Siden da har jeg vært fast leser:-) Digger å gå å kikke i matbutikker, og synes det er supert å teste nye produkter!
  Fortsett det gode arbeidet med bloggen og GRATULERER med dagen!

  1. Takk takk.
   Og se svar fra Hilda om Devil’s Food Cake. Ser at hun svare deg direkte her på bloggen. 🙂

 14. Gratulerer med dagen!

  Jeg er 26 år, jente, bor i Oslo. Jobber innen kontor og administrasjon. Jeg er som deg veldig interessert i nyheter og synes det er flott at du anmelder produkter. Stå på!

 15. hei 🙂 jeg heter Anne Louise er 16 år og går på helse og oppvekst på sam eyde videregående skole i Arendal. jeg pleier alltid å ha lyst til å teste de nye tingene i butikken, og da syns jeg at det er veldig gøy å lese din mening om produktene også 🙂

 16. Utdannet kontorrotte på 30 år, mann, og har som liten tass alltid hatt interesse for nye (& spennende) produkter. Bare synd at de fleste produktene jeg «faller for» forsvinner, en etter en! Kom over bloggen din via en tråd på kvinneguiden for noen år siden, og har altså vært en fast leser her siden da. Er langt over snittet interessert i trening & kosthold, så jeg tar meg ikke lenger den friheten å prøve ut alle de nye usunne produktene som kommer, men gøy å lese om likevel.

 17. Gratulerer med jubileum 🙂 Fast leser, dvs innom daglig for å se om du har smakt på noe nytt. Enig med de andre her om både skrivestil, uavhengighet og flotte og inspirerende bilder 🙂
  Så gøy at du har lyst til å vite mer om oss! Jeg er 40 år opprinnelig fra Oslo, men nå bosatt i Trondheim på syttende året. Mor til 2, gift og «gammel» kokk. Nå kun utøvende i heimen og på oppdrag fra nære venner. Her i huset er både store og små hekta på nyheter i butikkene, og denne bloggen er perfekt når vi skal holde oss oppdatert. Håper du fortsetter videre i samme stil 🙂

 18. Jeg er ei jente som fyller 21 år i juli. Jeg er opprinnelig fra Gjøvik, men bor for tiden på Hadeland. Jeg er utdannet hudpleier, og nå jobber jeg som stasjonsmedarbeider på YX Jevnaker. I tillegg til å være over gjennomsnittet glad i mat, helse og livsstil, synes jeg også er det kjempespennende med alt av nye produkter (særlig det som kan spises…) og blir som et lite barn hver gang det er tid for produktslipp. Det var også slik jeg fant bloggen din. Jeg googlet en eller annen nyhet, vips, der dukket bloggen din opp, og etter å ha lest ett innlegg, var jeg hektet. Dette er vel mer enn to år siden, og jeg har kikket innom her nesten daglig siden. Jeg har prøvd å finne andre «testblogger», men det er ingen av dem som leverer etter din standard. Jeg liker så godt måten du skriver på; ryddig, grundig og ikke minst; dønn ærlig! Jeg vet at dette høres utrolig smiskete ut, men det er min genuine mening. Så jeg håper du fortsetter slik! Min interesse for mat og nyheter er så stor at jeg skal begynne på Bachelor i Retail Management fra høsten av. Jeg ønsker å jobbe med kategoriutvikling innen kosttilsskudd og helsefremmende dagligvare (jepp, jeg har funnet på tittelen selv, hehe). Forhåpentligvis kan jeg en dag bidra til at det norske folket kan finne smakfulle alternativer i butikkhyllene som også gjør godt for dem, uten å tømme lommeboken. Ambisiøst, men fullt mulig! I tillegg til at jeg ser på bloggen din som herlig underholdning, får jeg også mange tips av å lese det du skriver. Jeg har alltid vært opptatt at det skal være ryddig, rent, oversiktlig og fullt med varer alle steder jeg har jobbet, men nå er jeg klar over at andre forbrukere også legger merke til dette, og det gjør at jeg er blitt desto mer nøye på det. I tillegg tar jeg til meg det du skriver, både positivt og negativt, om emballasje, størrelse, smak, konsistens, markedsføring og lignende, slik at jeg kan dra nytte av disse tipsene når jeg begynner å jobbe i bransjen selv.

  Igjen; jeg er en veldig stor tilhenger av bloggen din, og håper den eksisterer i mange, mange år til! Gratulerer med gårsdagens jubileum. Ha en fin dag 🙂

  1. Hei! Så flott at du tok deg tid til å fortelle så mye. Tusen takk. Og veldig hyggelig at du er inne på bloggen nesten daglig.
   Lykke til med studiene til høsten, blir spennende. 🙂

   1. Hehe, ja… Jeg har en tendens til å snakke (skrive) litt mye, særlig når jeg blir engasjert. Jeg ville bare få frem hvor stor glede jeg har av bloggen din. Syntes det var veldig treffende da de kalte deg «dagligvarenes fotballfrue». Jeg hadde i hvert fall blitt litt starstruck hvis jeg plutselig møtte på deg i virkeligheten! 😀

    1. Ha-ha, det var en litt svulstig betegnelse akkurat det der, ble litt paff da de sa det. 🙂 Og jeg trur ikke det hadde vært så veldig spennende å treffe meg altså. Er helt ordinær. Men takk for at du følger bloggen min!

 19. Hei, synes det er er interessant å sjekke innom bloggen din i ny og ne. Det er ganske mye som faller utenfor de kategorier jeg selv benytter meg av, men det er artig å se hva som kommer av nye produkter. Har siden barndommen vært opptatt av butikk og dagligvare, da jeg jobbet litt i butikk, og synes det var spennende med på nye varer. Synes også utviklingen innen markedsføring, matvaner og kosthold er interessant å følge med på. Men mest at alt er jeg interessert i mat og drikke, og noen av produktene bruker jeg jo. Jeg er nok litt utenfor «profilen» for denne bloggen, ettersom jeg er mann og over 40 (ikke mye!) Jobber i en mediebedrift i Oslo. 🙂

  1. Moro når man har hatt interessen for dagligvarer siden barndommen. Og ja, artig å se hva som kommer selv om man ikke benytter seg av alt. Og vil vel ikke di du faller utenfor profilen eller målgruppen for bloggen pga alder, jeg har jo også fylt 40. Takk for at du titter innom med jevne mellomrom. 🙂

 20. Jeg er 24 år, fra Lofoten (her i Nord hvor vi ikke har Meny, vettu, haha). Jeg er genuint interessert i mat. Er vegetarianer og spiser ikke søtsaker eller snacks, så 90% av det du skriver om her er jo faktisk ting jeg ikke spiser – likevel synes jeg det er gøy å lese om nyhetene som kommer! Greit å være oppdatert selv om det blir «second hand». Alltid like spennende når et nytt innlegg fra deg dukker opp på bloglovin’!

  1. Skulle ønske dere hadde Meny – flott frukt- og grøntavdeling!
   Hyggelig å høre fra deg igjen. 🙂

 21. Grattis med vel overstått 4 år! Oppdaget ganske nylig bloggen etter at lillesøstren din la ut link til NRK programmet du var med i. Tidligere kolega av Ida altså ( og hjalp deg med noe flytting for mange år siden). Digger nye ting i butikken, til konas fortvilelse, og synes bloggen din er veldig bra på alle måter! Fortsett med det gode arbeidet!!

 22. Hipp hurra for bloggbursdag! Jeg er 22 år gammel, student og synes nye produkter er utrolig spennende. Bare det å gå i matbutikker i Sverige synes jeg er fantastisk, men jo mer fremmed land, jo bedre!

 23. Gratulerer til bloggen! Og lenge må den leve! 😀 Jeg er ei studinne på 25 år som synes det er veldig artig med nye matvarer på butikken. Og jeg prøver dem alle! (nesten) Som flere her, synes jeg at det er kjempespennende å gå i matbutikker, se om det er noe nytt der. Det gjør jeg også når jeg er i utlandet. Da pleier jeg som regel finne kjeks-reolen aller først og se om de har Dinosaur-kjeks. Har tidenes savn etter de’ kjeksa 😀 Men igjen, gratulerer! Keep up the good work!

 24. Tusen takk for all innsatsen 🙂 Alltid en fryd å titte innom! Jeg blir ofte ertet for min overentusiasme for nye produkter. Hører ofte at jeg er helt ukritisk så lenge det er nytt, men jeg er da bare nysgjerrig 😉 Da jeg oppdaget bloggen din følte jeg meg hjemme med en gang.

 25. Gratulerer!! Jeg skal og ha fireårs jubileum om noen dager….startet samtidig vi da, men jeg kan ikke huske hvor lenge vi har «kjent» hverandre…? Og som den matbloggeren jeg er, liker jeg dine opplysninger og anbefalinger om nye produkter. Jeg liker og at du blogger kritisk, selv om du kanskje har fått produktet tilsendt, det er jo ikke alltid så lett… En ryddig og flott blogg. 🙂 Ha en fin dag 🙂

  1. Ja, tror vi startet ganske samtidig. Husker du var en av mine aller første blogg-venner på blogg.no. Så gratulerer til deg også, og takk for hyggelige tilbakemeldinger! 🙂

 26. Jeg heter Helle, er 32 år, gift på tiende året, mor til to gutter på 6 og 7 år og studerer sykepleie på 3. året.
  Jeg har muligens lest bloggen din i alle de fire årene, tror jeg.
  Jeg er ivrig leser, men kommenterer ikke så mye i travle tider på skolen. Jeg kjøper garantert ikke noe du ikke anbefaler, med mindre det er et produkt du vanligvis ikke liker. Lakris er du ikke så begeistret for, husker jeg rett? Men det er jeg. Nåja, i de tilfellene så skriver du jo det i posten, og da må jeg jo ut og teste da. Og om du ELSKER et produkt, ja da skal selvsagt jeg prøve også.

  Gratulerer på etterskudd!

  1. Takk takk. Så hyggelig å høre fra deg igjen – kjenner jo nesten deg litt. 🙂 Og ja, det stemmer det der med lakrisen – den bør helst være salt i så fall. 🙂 Moro at du fortsatt titter innom.

 27. Gratulerer så mye med bloggens 4- årsdag! 🙂 Jeg har fulgt deg en stund nå og liker å titte innom og lese om produktene du tester. De aller fleste bloggene jeg følger fast er ulik din, men jeg syns det er veldig fint å lese litt annet enn interiør- og hageblogger også! 😉 Nå har jeg nettopp kost meg med flere innlegg og gleder meg til å følge deg videre! 🙂
  Litt om meg: 41, firebarnsmamma og lærer. 🙂
  Tusen takk for stemmen! Det var koselig av deg å stemme på bidraget mitt.
  Nå er det jammen snart helga igjen. God helg!

  1. Ja du har jo vært trofast med siden jeg var på blogg.no. Veldig hyggelig.
   Ja, det blir godt med helg, takk det samme. – Og så får jeg håpe du vinner! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.