Solo 80 år – andre jubileumssmak

I dag fant jeg Solo jubileumsutgave nr 2 på Meny, og den er med smak av Rabarbra & Bringebær.

solo rabarbra og bringebær

Forrige jubileumssmak var jo med Melon & Sitron (innlegg her), og den var jeg ikke spesielt begeistret for, så selvfølgelig var jeg spent på å smake denne. Hadde i mitt stille sinn håpet Solo med pasjonsfrukt skulle komme tilbake, men neida. Vel, det er enda jubileumssmak igjen, så får krysse fingrene fram mot september.

solo rabarbra og bringebær som bruser

Denne her, med Rabarbra & Bringebær, var veldig sommerlig og frisk i fargen. Ørlitegrann grumsete synes jeg, en tiny prosent, skulle ønske den var helt klar. Den hadde massevis av kullsyre, det bruste skikkelig da jeg tømte den over i glasset. Det gjorden de litt sterk i ganen.
Så var det smaken da. Jeg hadde bare middels forventninger da jeg leste at den inneholdt rabarbra, men det innslaget kjenner man svært lite til. Denne brusen smaker bringebær. Virkelig bringebær. Akkurat som bringebærdrops i pose. Et minne fra barndommens kinoturer der. Mon tro om de finnes enda? Dropsene altså. Huske jeg likte å tygge dem ♥ Det er liksom noe godteriaktig over totalopplevelsen. Den minner om bursdager og feiringer og jubel og glede.

solo rabarbra og bringebær i glass

Selv om jeg ble positivt overrasket og brusen var god, tror jeg ikke jeg kommer til å kjøpe den igjen. Den var nok litt for barnslig i smaken for meg og litt for søt. Kan tenke meg at mange kommer til å kjøpe den som forfriskning i løpet av sommeren, så hvis det blir gjenkjøp her blir det fortrinnsvis til barna. Må gi et lite pluss for delikat etikett, -fresh og veldig årstidsriktig.

Hører gjerne hva dere synes om denne. 😀

Gjenkjøp: Usikker

Consuming_s

NB! Jeg sliter litt med Bloglovin igjen om dagen, noe som passer ekstremt dårlig i disse lanseringsdager. Argh. Dere får heller gå inn her direkte og sjekke etter nye innlegg selv om det ikke kommer melding derfra om oppdateringer. Ser at de to siste postene mine dessverre ikke har dukket opp i feeden der. Har prøvd å fikse – skal undersøke mer.    

4 thoughts on “Solo 80 år – andre jubileumssmak”

  1. Jeg følger deg på Bloglovin og jeg fikk begge de to siste oppdateringene om det har noe å si? Jeg prøvde denne her om dagen, la ut på Instagram. Jeg ble positivt overasket jeg altså 🙂

    1. Ja, vet at oppdateringene plutselig kom i dag. Litt snodig med der jeg poster i går tidlig. Jaja, da virker det igjen – enn så lenge i hvertfall.
      Nei, den var ikke dum den her altså. Faller nok i smak hos ungdommen, he-he.

  2. jeg ble veldig overrasket over hvor god denne var på smak,jeg vil gjerne få kjøpt mer men har ikke vert i butikken på en stund nå,håper den kommer tilbake i kjøle skapet snart?

    1. Trur ikke det kommer mer dessverre. Solo kommer jo med en ny junileumssmak i september. Får håpe den er like god!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.