Snart produktslipp igjen

Synes ikke det er lenge siden produktslippet i februar, -det er jo masse, masse  jeg ikke har rukket å skrive om, og så er det faktisk allerede nytt slipp i disse dager. Slippet i mai er som dere vet på langt nær så stort som de i februar og september, men det kommer da litt nyheter og noen oppgraderte pakninger i hyllene. (-I tillegg til all grillmaten som dominerer veldig nå.)
Selvfølgelig veldig moro for oss som har interesse for sånt.

Jeg var ute og snuste litt i går, og oppdaget blant annet at Gilde nok en gang har oppgradert designet på et av side produkter. Dere husker kanskje at jeg ga dem litt emballasje skryt (her og her) i februar? Vel, nå var det pakningen med smårettpølse som hadde fått seg en make over. På tide det:

smårettpølser

Jeg likte absolutt den nye pakningen best.

Jaja, da er det bare å glede seg til å handle i dagene frem mot helgen folkens – og som alltid blir jeg glad for tips om dere observerer noe jeg bør smake.
Det kommer innlegg om det jeg allerede har funnet av nyhetene utover i uken – og følg gjerne med på Instagram også.

Consuming_s

2 thoughts on “Snart produktslipp igjen”

  1. Hurra! Produktslipp er alltid gøy, og jeg er temmelig sikker på at det første jeg skal hive meg over (om det ikke blir Grunnlovs-NonStop til hjemmeeksamenslunsj først) er de nye Stand N Stuff-tortillaene fra Old El Paso. De er sikkert verken spesielt praktiske eller ekstra gode, men jeg innrømmer glatt at jeg er såpass barnslig at jeg MÅ prøve på båtformede tacolefser 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.