SjokoPause fra Freia

Yes, da har det løsna. Nettavisene har begynt å skrive om de nye varene (pussig hvordan de alle bare nevner det samme, snevre utvalget!), det har begynt å komme litt pakker i posten til meg (juhuuu, alltid like gøy), og ikke minst har butikkene begynt å sette frem nyheter i hyllene sine. Og på handletur i dag fant jeg ei ny pakke kjeks; SjokoPause fra Freia. (Og nei, den kan jeg ikke huske å ha sett omtalt i en eneste nettavis i dag). Her er den:

Sjokopause

Morsom nyhet, men en anelse skuffende at Freia pusher videre på den nitriste, orange emballasjen sin. Skrev jo litt om min misnøye med design og fargevalg da jeg skrev om Sjokohavre i mars (her), men det har tydeligvis kommet for å bli. Jeg skulle heller ønske de hadde valgt metallic lilla slik som Cadbury. Eller noe annet gladere og friskere. F.eks eplegrønt?

sjokopause fra Freia

Dette er en lys liten kjekssandwich med kremet sjokoladefyll. Kjeksen smakte som noe midt i mellom en Mariekjeks, og en dansk butter cookie og var ganske tørr. Den smulte følgelig noe helt forferdelig! Smaken var god, men med en slik konsistensen ser jeg for meg en runde med støvsugeren etter hver gang vi har spist den. Synes ikke det virker særlig gjevt altså.

Sjokopause fra Freia

Sjokoladefyllet var ikke så godt. Jentene mine var heller ikke videre begeistrede for det faktisk, selv om de likte kjeksdelen.
Det smakte litt anonymt, litt fett og en smule simpelt. Litt sånn som sjokolade fra et “ukjent merke”, hvis noen skjønner hva jeg mener? 🙂 Det var ikke en slik fløyelsmyk, nydelig sjokoladekrem som komplementerte kjekssmaken og førte til en komplett kjeksopplevelse. Niks, ganske langt unna faktisk.

Alt i alt var dessverre ikke dette noen vinner. Og siden den inneholder palmeolje klarer vi helt fint å styre unna neste gang vi skal kjøpe kjeks. Lurer på om den kommer til å vare? Kjenner jeg er skeptisk. Må allikevel gi pluss for at det er en sjokoladekjeks som har kjeks på begge sider. Da slipper man å bli så klissete på fingrene.

Sjokopause close up

Er det noen av dere som har sett den eller som skal smake? Vet jo at mange av dere blir nysgjerrige og tester selv om jeg er kritisk til et produkt.

Gjenkjøp: Nei

Consuming_s

4 thoughts on “SjokoPause fra Freia”

  1. Jeg tenkte umiddelbart på “kjeks fra ukjent merke” da jeg så dem, som for eksempel noe i kategorien “mumiekjeks” man finner altfor billig på Europris.. Tror ikke jeg kommer til å smake denne, nei, godt å høre at det ikke er noe tap 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.