Rock en Rull fra Freia

Jada, så er vi i gang med å smake vårnyheter folkens. Dette er Rock en Rull fra Freia.

Rock en Rull fra Freia

Rock en Rull 2

Dette er som dere ser en sjokoladerull med 21 biter, og sjokoladen er tilsatt biter av salt lakris. Spennende.
Så vidt jeg husker har ikke Freia kommet med noen ny rull siden Melkebart  i januar 2012 (innlegge her), så da var det kanskje på tide?

Det luktet faktisk litt som noe man kunne funnet i en pose Twist. Ingen tvil om at vi har med lakris å gjøre!

Rockenrull

Lakrissmaken omslutter sjokoladen slik at den kjennes med en gang man tar en bit i munnen. Det smaker altså ikke bare sjokolade, lakrissmaken – som lukten, er meget tydelig. Når man begynner å tygge kjennes straks disse harde bitene, og de er både mange, knasende og crispe. Bra det. Videre kjenner man godt at det er salt lakris som er brukt, ikke søt. Etter hvert som man tygger synes jeg at det salte avtar noe, men det er fremdeles tilstede. Som dere vet er jeg ikke spesielt glad i ordinær lakris, men så lenge det salte innslaget ikke forsvinner helt går det fint.

Rock en rull i skål

Denne var ganske god den. Er usikker på om den var så god at det blir gjenkjøp for min del, men jeg er sikker på at den slår an hos mannen i gata. Det er mange lakris-og-sjokolade-kombinasjoner ute og går om dagen, og jeg vet at det er flere som er begeistret for akkurat den miksen.

Må forresten gi et pluss til Freia for artig design og ordspill i navnet. Tydelig inspirert fra en retro diner fra det amerikanske 50 og 60-tallet. Tøft at noen våger å bevege seg litt bort fra det tradisjonelle og safe hva angår fargevalg, utforming og produktnavn. Tommel opp. 😛

Er det flere av dere som har smakt denne? Eller som skal smake etterhvert?

Gjenkjøp: Kanskje

Consuming_s

19 thoughts on “Rock en Rull fra Freia”

  1. Hvis du er ute etter sjokolade/ lakris combo, sjekk den Narvesen promoterer nå, Draumur. Lakkris, fra Island

  2. Jeg gleder meg så intenst! Jeg la inn bestilling på Marabou Black da ei venninne var i Sverige sist, og har utrolig nok enda ei plate liggende på vent til helga – men det er ikke enkelt…. Håper virkelig at denne her er like god – svenskplata har masse deilige lakrisbiter, og jeg håper Freia er like generøse!

    (Forresten SÅ glad det er Freia som lager denne, for Nidar sin Bergene Melk-melkesjokolade synes jeg ødelegger ellers lure kombinasjoner litt…)

    1. 🙂 Du får løpe til nærmeste Statoil og få deg en smak. Det ryktes at den er i salg ved de fleste Statoilstasjoner i landet nå.

  3. Denne kommer nok til å falle i smak hos gubben hvertfall! Han digger Draumur sjokoladen som jeg ser er nevnt i kommentarene her. Jeg kan sånn sett styre meg for lakrisinnslag i både sjokolade og is. Da er jeg heller for flere variasjoner med havsalt!

  4. Kom over en i går og digger den! Digger sjokolade OG salt lakris så blir vel ikke bedre enn denne? 🙂 De små lakrisbitene var virkelig gode! Ny favoritt her i huset! Når vi er inne på lakris har Cloetta kommet med Center Lakris!

  5. Hvor får jeg tak i denne lekkerbisken? Rågod!!! Fikk en rull kjøpt i Sverige, men den finnes vel i Norge og??

    1. Jeg kjøpte den på Statoil, men vil anta at den kommer i dagligvarebutikkene nå i forbindelse med Mai-vinduet. Lykke til i jakten.

  6. Fikk smakt denne først nå, og er allerede stoooor fan! Denne er vannvittig god, synes jeg! Knasende deilig salt lakris i sjokolade. Det passet perfekt for min gane. Ikke mange som selger den, tror jeg, men fant den plutselig i en dagligvarebutikk jeg var innom på langtur til fjells (husker ikke hvilken butikkjede det var). Håper jeg finner den igjen her hjemme, for jeg har allerede “cravings” etter den. Nam! 🙂

    1. Så bra. Hvis du ikke finner den i butikken får du stikke innom Narvesen eller Statoil. Der har jeg sett den. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.