Müsli med jordbær, kokos (og litt kardemomme) fra Superbra

Dette er som dere kanskje vet ikke et helt nytt produkt, men jeg vil gjerne skrive en liten post om det for det. Snakker om Müsli med jordbær, kokos (og litt kardemomme) fra Superbra. De hadde den plutselig i hylla på min nærmeste Menybutikk, og siden jeg synes både risottoen og tomatsausen fra Superbra smaker veldig godt, måtte jo denne også testes.

Superbra müsli

Superbra müsli

Fin historie bakpå pakken.

Det som er litt artig er at da jeg skrev om den gode tomatsausen til Superbra for en måneds tid siden (her), var jeg freidig nok til å skrive at de burde fikse litt på hjemmesiden sin.- Og nå ser jeg til min store begeistring at det har de jammen meg gjort! Sikkert helt tilfeldig, men ganske artig allikevel. Får gi dem litt skryt – den nye siden var mye bedre enn den gamle. 🙂

Så tilbake til produktet, for dette var god müsli. Og så må jeg si at smakskombinasjonen var litt artig. Utradisjonell. Den basise kornblandingen er egentlig ikke så spesiell. Den er ordinær, men på en god måte hvis dere skjønner hva jeg mener.
Jorbærene kjennes ekte – selvfølgelig , de er jo det. Men de smaker virkelig som utukla jordbær også. Bra!

Superbra 9

Jeg trodde først at kokosflakene skulle være litt for store, men de er såpass tynne at det går helt fint med litt størrelse på grunnflaten. De har ikke så sterk smak, så de kjennes akkurat passe gjennom yoghurten.

Konsistensmessig er ikke dette en veldig knasende musli. Heller jevn med passe mye tyggemotstand. Dette med at de har tilsatt litt kardemomme synes jeg var ganske snedig. Jeg er nemlig veeeeldig glad i kardemomme, og auser på både når jeg baker boller og i vaffelrøra. Selvfølgelig var jeg spent på hvordan smaken ville kjennes i müsli -hadde aldri prøvd det før. Og det funket faktisk helt greit. Smaken er langt fra dominerende, den kan mer anes enn smakes helt på slutten når man har svelget unna munnfullen. Men et morsomt lite innslag var det.

Superbra i skålen

Oppsummert kvalifiserer denne definitivt til gjenkjøp. Tror bare jeg må smake meg gjennom de andre to variantene først også.

musli i hylla på meny

Noen som har smakt dem? Eller denne?

Gjenkjøp: Ja

Consuming_s

4 thoughts on “Müsli med jordbær, kokos (og litt kardemomme) fra Superbra”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.