Kremet blomkål- og brokkolisuppe fra Knorr

Det er sikkert flere en meg som gjentatte ganger har hørt radioreklamen “Jeg er heter Siri og er kokk hos Knorr…” den siste tiden. Denne glade Sirikokken snakker om Knorrs Kremet blomkål- og brokkolisuppe, og jeg var så heldig å få tilsendt et slik eksemplar i februar. Tusen takk til Knorr! 🙂

Knorr

Akkurat som tomatsuppen med mozzarella fra Knorr, som vi smakte på for en måneds tid siden, inneholder også denne posen små suppeperler. Ikke pulver.

Knorr perler

Suppen var rask å lage, ferdig på ti minuters tid. Passet meg ypperlig da jeg kom hjem etter en litt vel lang dag på jobb.

suppe i kjele

Og som alltid er det gode tips på baksiden av posen, til hvordan man kan sprite opp smaksopplevelsen noen hakk.
Jeg hadde verken spekeskinke eller krutonger i hus den aktuelle dagen, så da ble det å nyte den plain.

Knorr bakside

Tja hva skal man si? Denne suppen smakte helt greit. Som en gjennomsnittlig posesuppe. Den gjorde ikke noe voldsomt inntrykk, og det var faktisk litt lite smak. Og så hadde jeg forventet at den skulle være saltere. Det er selvfølgelig veldig bra at den ikke er så salt i seg selv, for dersom man tilsetter spekeskinke eller bacon får man jo salt så det holder der. Men allikevel savnet jeg den siste lille snerten, for at jeg skulle bli helt fornøyd.
Det var ikke så mange blomkål eller brokkolibuktter å skryte av, men det hadde jeg ikke forventet heller. La oss være realistiske her – det er bare snakk om en posesuppe.

Knorr i skål

Antagelig blir det ikke gjenkjøp av denne. Liker dessuten bedre smaken av en ren blomkålsuppe (som denne), ikke kombinasjonen med brokkoli. Men tommel opp for entusiastiske Siri i radioreklamen, og for at suppepulveret til Knorr er presset sammen i disse artige perlene.
Hva synes dere da folkens? Noen som har smakt?

Gjenkjøp: Tvilsomt

Consuming_s

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.