Kesam dipp fra Tine

Selvfølgelig måtte jeg smake denne så fort jeg fant den: Kesam Dipp fra Tine.

Kesamdipp

Tror de nye Kesam-variantene er noen av produktene som har vært mest omtalt av det som er nytt i årets mai-vindu. Og etter å ha smakt den ene forstår jeg faktisk hvorfor. Så enkelt, men allikevel så genialt. -Har forresten den andre smaken stående i kjøleskapet. Skal få skrevet om den en av de nærmeste dagene.

Jeg hørte nesten et litt sånn fjortis/rosabloggeraktig OMG av begeistring inne i hodet mitt da jeg dro av det beskyttende plastdekselet på boksen her. Dette er jo dipp! Det ser nesten identisk ut med en dipp man har rørt ut i rømmebegeret fra en Maarud dipmix fra pose. Hvem har ikke gjort det i sine glade studiedager?

Kesam dipp

Jeg bestemte meg for å prøve den med grønnsaker.

Kesam dipp og grønnsaker

Denne var god. Den smaker faktisk slik den ser ut til å smake. Det minnet veldig om noe midt i mellom holiday- og tortilladipp, men den har også et litt annet, egen preg som kommer fram. Jeg klarte å skille ut smaken av både rødløk og paprika, og synes det er veldig godt gjort av Tines produktutviklere å få fram såpass klare smaker. Konsistensen er som en hvilken som helst annen dipp, og det er faktisk små biter av grønnsakene i den, som man kan kjenne mellom tennene hvis man er heldig. Jeg klarte ikke kjenne det særlig godt, er redd disse småbitene blandet seg med blomkålen på tyggeflatene mine. Ikke så viktig det altså.

Den er nok litt for løksøt til å bli en ny absolutt favoritt, men jeg likte ettersmaken av paprika veldig godt. Synes den passet bedre til blomkål enn til gulrot, og kan tenke meg at den er veldig god til salt potetgull også. Må prøve det når det blir helg. Denne var ikke dum altså. Tommel opp til Tine. 😛

Kesamdipp på blomkål

Kritikeren i meg lurer litt på om det marked for et slikt produkt? Er vi virkelig blitt så late at vi ikke gidder røre ut en pose pulverdipp i rømme lengre? Må vi virkelig kjøpe det ferdig? Men vet dere, det forundrer meg ikke om den blir værende. Jeg hadde jo aldri trodd det skulle være marked for ferdigrevet gulost til tredobbel kilopris heller. Eller ferdigkokt havregraut i beger…

Tror ganske sikkert det blir flere kjøp av denne kesamen for min del.
Hva med dere da?  Har dere smakt enda? Og har dere tro på denne varianten?

Gjenkjøp: Ja

Consuming_s

6 thoughts on “Kesam dipp fra Tine”

  1. Denne tror jeg at jeg må smake, altså! For min del virker produktet kjekt, mest fordi jeg er såpass forstyrret at om jeg først skal spise potetgull og dipp vil jeg lage dippen av rømme – men når den finnes ferdigblandet i kesam er sjansen større for at jeg velger det magre alternativet! Det er tilbud på blomkål og brokkoli på Coop denne uken også, kanskje det er et tegn?

  2. Tipper at det er et marked blant oss som vanligvis ikke bruker dip. Potetgull og dip blir for mye for meg, men til grønnsaker er jo det bra saker, så ser for meg at jeg kan tenke meg å kjøpe meg en slik sammen med noen ferske grønnsaker til våren. Smaken blir vel også bedre integrert når den kommer ferdigblandet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.