Verdens søteste dopapir

Har dere sett – verdens søteste dopapir! Når man har to små jenter kan man simpelthen ikke gå forbi ei slik pakke i butikken.

Hello Kitty dopaiir

Hello Kitty dopapir

Dette er altså dopapir med Hello Kitty-trykk  – og roseduft! En mild og behagelig sådan. Likte veldig godt at det er brukt mange farger, ikke bare en eller to slik som Lambi pleier å gjøre. Jeg jublet nesten like høyt som jentene mine da vi så det i butikken.
Ser på Instagram at noen lurer på hvor det er kjøpt – og jeg kan opplyse om at det er kjøpt i Sverige. Ok, det var ikke akkurat gratis, men den 20-kroningen var det verdt!

Vi fant også Spidermandopapir. Kjøpte like godt ei pakke med det også til verdens søteste og smarteste nevøer 🙂

Spiderman dopapir

Spiderman dopapir2

Er det flere enn meg som synes sånt er morsomt? 😀

Consuming_s

10 thoughts on “Verdens søteste dopapir”

 1. Mye rart de skal tjene penger på. Unga hadde nok digga det altså, men jeg vet ikke helt hvor komfortabel jeg hadde vært, om jeg skulle tørke med i r*** med Kitty… Eller spiderman for den saks skyld!

 2. Kjenner jeg blir litt skuffet over at vi guttemammaer bare får en eneste farge på spindelvevet. *drama*

  1. Ja, det var skikkelig dårlig gjort. Som en liten trøst fikk dere mange flere ruller til samme pris da…

   1. Det var da enda noe.
    Men siden jeg har lilla detaljer på badet, så kan jeg kanskje trumfe gjennom Hello Kitty? Jeg må jo få ha noe rosa selv om jeg er ensom jente her.

 3. ..er ikke litt av vitsen her at produktene skal være allmenn tilgjengelige innefor Norge? -Eller har jeg misforstått bloggens mening? 🙂

  1. He-he, mange som bare bor en drøy kjøretur fra grensen veit du – og mye av det de har i Sverige kommer gjerne i en eller annen variant i Norge også etterhvert… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.