Tomatsaus soltørket tomat & basilikum fra Superbra

Før helgen smakte vi denne Tomatsausen med soltørket tomat & basilikum fra Superbra. Jeg er ikke sikker på om den er helt ny, men siden vi ikke hadde smakt den før, og den plutselig var på finne på Meny’en min, skriver jeg et lite innlegg om den.

Superbra tomatsaus

Jeg liker risottoen fra Superbra veldig godt, så jeg var i utgangspunktet positiv innstilt til denne sausen. Synes forresten de har så fantastisk artige tekster på etikettene sine. Se her: 🙂
(Men hjemmesiden sin burde de gjort noe med!)

Superbra bakside

Superbra beskrivelse

Det luktet utrolig godt da jeg åpnet lokket. Som en hjemmelaget saus. Med ordentlig grønnsakslukt. Ha-ha, uten tilsatt tullball som det står.
OK, jeg må nesten ta med at jeg var innmari sulten der jeg sto og laget mat, og kanskje noe mindre kritisk enn om jeg hadde vært mett, men dere vet at det skal litt til for å imponere meg.

Superbra åpnet

Siden det var 3 små som skulle bli mette etter en lang dag, -vi hadde en liten middagsgjest den dagen, måtte jeg blande susen med kjøttdeig. Kyllingkjøttdeig valgte vi denne gangen faktisk. Jeg tok meg imidlertid noen smaker før jeg blandet sausen med kjøttdeigen og det slo meg at den må være perfekt som pizzasaus? Er det noen som har prøvd det?

Jeg synes den smakte like godt som den luktet. Bra med smak uten å være sterk. Synes fint man kjente grønnsaksmaken, selv om tomaten selvfølgelig dominerte. Jeg hadde nok ikke klart å identifisere smaken av akkurat soltørket tomat og basilikum om jeg ikke hadde visst at den skulle inneholde det, men det er egentlig underordnet så lenge sausen var god. Dommen fra to av småjentene var også at den var veldig god og de spiste som bare det. Den tredje var litt mer skeptisk og mente at den var litt for salt. Ja, kan skjønne det, for den smakte nok ganske mye, om ikke salt, så i hvertfall litt skarpt eller spisst for en helt ung gane.

Superbra middag

Jaja, jeg kommer definitivt til å kjøpe den igjen neste gang vi skal bake pizza her i heimen. Kanskje den passer bra med pizzabunnen jeg skrev om her om dagen? Spørs om det må bli prosjekt til helgen altså.

Er det flere enn meg som er begeistret for denne sausen?

Gjenkjøp: Ja

Consuming_s

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.