Special K Cracker Crisps fra Kellog’s

Dette var et spennende produkt. Special K Cracker Crisps Sea Salt fra Kellog’s. Det ser ut som ei lita pakke med corn flakes, men inneholder potetgull! Jeg kunne jo ikke gå forbi.

Kellogg's

Inni den lille esken er det en foliepose med runde chipsflak. Veldig gossine.

Kellogg's boks

Snodig. Det ser altså ut som flere lags potetgull, men de smakte ikke så veldig mye. Med en gang et flak kommer i munnen, smaker det som salt potetgull. Helt greit. Men ganske fort kommer det en slags malplassert ettersmak av corn flakes. Nei nei nei. Dette ble feil for meg. Konsistensen var også for pappaktig til at jeg klarte å innbille meg at det var godt. Det hjelper ikke at det er 60 % less fat da altså. Og som vanlig lurer jeg på 60% mindre enn hva? Enn en hel gris? Enn annet low fat-potetgull? Enn ordinært potetgull? På esken står det “I forhold til gjennomsnittlig fettinnhold i mest solgte chipstyper”. Jaha? I verden da eller? I Norge? Niks, kjøper den ikke.

Kellogg's i skål

Litt dumt at dette var en skuffelse, men gøy å ha prøvd. Og hvis noen nå mot formodning fikk lyst til å smake, og tenker å spurte ned på butikken, kan det være greit å opplyse om at jeg har kjøpt boksen i Sverige.

Gjenkjøp: Nei

Consuming_s

2 thoughts on “Special K Cracker Crisps fra Kellog’s”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.