Sjokohavre fra Freia

I forrige uke smakte vi de nye havrekjeksene fra Freia: Sjokohavre.

Sjokohavre

Dette er gode, ordinære havrekjeks som slo an hos jentene mine. Jeg likte dem også, og synes de hadde fin konsistens og var passe grove. Som dere vet er jeg egentlig lite begeistret for kjeks med sjokoladetrekk, men greit nok, jeg skjønner så klart at det smaker godt.
Noe videre beskrivelse av disse er egentlig overflødig, regner med at dere vet hvordan havrekjeks smaker?

Sjokohavre åpnet

Jeg vil tillate meg meg å påpeke den stusselige emballasjen her. Traust, anonym om kjedelig. Litt for ordinær orange. Enten kunne de bytte farge, eller så burde det velges en sprekere orangenyanse. Om ikke en med neonglød, så i hvertfall en som er noe mindre «grå». Eller hva med litt metalliceffekt? Eller litt shimmer?
Jeg regner med at Freia ønsker produktet skal snakke til oss fra butikkhyllen. Denne pakken hvisker så lavt at jeg knapt hører den. Jeg må anstrenge meg rimelig hardt. Har tenkt det samme om de andre orange pakningene fra Freia. De trenger et freshere uttrykk. Husker Sjokoklem hadde en mye finere pakning da den kom, men den ble også nedjustert til treg orange for å passe inn i serie med de andre.

Sjokoklem

Sjokojungel

Ministars

(Innlegg om Ministjerner her og Sjokojungel her.)

Hva tenker dere? Er vi klare for friskere kjekspakker?
Og er det flere som likte Sjokohavre?

Gjenkjøp: Kanskje, men ikke til meg

Consuming_s

3 thoughts on “Sjokohavre fra Freia”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.