Potetsticks Salt & Pepper fra KiMs

Denne posen med Potetsticks Salt & Pepper fra KiMs kjøpte jeg faktisk før slippdatoen 17 . februar, men den den har bare blitt liggende i skapet. Er så mye som skal smakes om dagen.

Potet sticks salt og pepper pose

Vi smakte den på fredag, og dette er virkelig ingen hokus pokus. Det er akkurat de samme potetsticksene som originalen hva utseende og konsistens angår, men de har altså en litt annen smak. En ganske forutsigbar smak av salt og pepper som det står på posen. Litt skuffende igjen må jeg si. Det må da kunne gå an å finne på noe nytt i stedenfor å bare komme med nye varianter av eksisterende produkter?

Potet sticks salt og pepper åpen

Jeg synes sticksen ble for sterk, og de to jeg smakte sammen med var enige. Den var god til å begynne med, men etter en stund ble pepperdominansen for stor. Er man glad i pepper funker den sikkert fint, men man kan like gjerne kjøpe potetgull med salt & pepper. Forresten er dette en snackvaraint som er litt grisete å dele med andre. Er dere ikke enige? Jeg synes i hvertfall det er vanskelig å unngå å putte deler av fingertuppene i munnen når man spiser dem, og da er det vel ikke helt heldig at alle stadig putter fingrene tilbake i bollen? 😮

Potet sticks salt og pepper på bordet

Jeg holder meg garantert til originalen neste gang jeg har lyst på sticks. Her blir det ikke gjenkjøp.
Har dere tro på disse?

Gjenkjøp: Nei

Consuming_s

6 thoughts on “Potetsticks Salt & Pepper fra KiMs”

  1. Her brukes en sjelden gang den originale. Spiser egentlig ikke noe særlig potetgull/chips-greier (og om jeg gjør det, så blir det som regel superchips salt som passer til dip). Og når jeg spiser sånne sticks, så er det på is faktisk.;) Fikk opplæring av en kollega en gang hun hadde handlet inn til fredagskosen. Hør bare på denne bomba: Vaniljeis, stivner på isen daim-saus, nonstop, peanøtter og potetsticks. Et helt måltid, men overraskende godt!:D

  2. Denne må testes. Vi er veldig glade i salt og pepper OG denne typen potetgull, så denne blir med hjem om jeg kommer over den!
    Forresten, award til deg hos meg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.