Pasta med ostesaus og bacon fra Fjordland

Dere som her fulgt meg en stund vet at jeg ikke er noe stor fan av rettene fra Fjordland. De har god rømmegrøt, men der stopper det for meg. Tenkte allikevel jeg skulle gi de nye lunsjrettene derfra en sjanse. Alltid fint å kunne variere litt i matpausen. Har sett at de har lansert flere lunsjnyheter i små plastbøtter og valget mitt falt på Pasta med ostesaus og bacon. I utgangspunktet en vinnerkombinasjon.

Pasta med bacon og ostesaus

Man skal åpne plastlokket delvis og varme retten i micro’n i 2,5 – 3,5 minutter. Veldig lettvindt og greit.

Pasta i bøtte

Nei, nei, nei. Hva er nå dette? En dårligere unnskyldning av en lunsjrett skal man lete lenge etter. Skal dette være en spøk? For det første var det lite ostesaus. Jeg rørte godt rundt for å få fordelt mengden jevnt, men det burde absolutt vært mer. Nok til å dekke all pastaen i hvertfall. Konsistensen ble fort kornete og smaken minnet lite om ostesaus. Jeg kjente for dem meste noe salt og smørjete uten karakter. Pastaen var daff, slapp og helt uten spenst. Smakløs. Burde vært fullkornspasta. Pasta i microretter blir jo ofte det, så greit nok. Skjønner at det er vanskelig å få til noe annet. Det var en og annen purrestrimmel nedi boksen som ga retten et snev av grønnsmakssmak. Det var faktisk det mest positive med hele greia. Baconet var tilnærmet fraværende og de mikroskopiske smulene som var, minnet om noe grått som like gjerne kunne vært alt annet av kjøtt. Eller noe annet.

Pasta med ostesaus og bacon

Jeg hadde virkelig ikke store forventninger til denne retten, men de få jeg hadde ble så visst ikke innfridd. Mulig jeg er for uerfaren hva ferdige lunsjretter gjelder, men dette var bortkastede penger. Nei, takke meg til brødskiver med leverpostei i lunsjen neste gang!

Gjenkjøp: Nei

6 thoughts on “Pasta med ostesaus og bacon fra Fjordland”

  1. Æsj, så kjedelig. Jeg må pinlig innrømme at jeg liker Fjordland Express Pasta med Ost og Skinkesaus kjempegodt (min nattskiftmat of choice, og blir valgt som hybelmiddag en gang i blant), og hadde håpet at denne også skulle kunne falle i smak… Synes de er for dyre da, så jeg får holde meg til den andre, som jo er dyr nok – men også god 🙂

  2. Jeg spiste denne forrige dagen og syntes den var veldig god. Skulle gjerne hatt litt mer mat i boksen.
    Masse ostesaus og ikke noe kornete noe som helst. Pastaen var spenstig og fin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.