Nuxellence Jeunesse oppfølging

Som jeg skrev for 3 uker siden, tenkte jeg å fortsette jakten på ungdomskilden og teste et nytt hudpleieprodukt for LikenShare. Det er jo litt på siden av hva jeg vanligvis skriver om, men man bruker jo hudkrem daglig, så hvorfor ikke? Fikk den i posten like etter at forrige innlegg var postet.

NUXE

Denne kremen skal altså bidra til å opprettholde optimalt energinivå i cellene, og bidra til en revitalisert hud med ungdommelig glød. Jaja, det høres jo veldig bra ut, men jeg er alltid skeptisk til slike lovnader. Har faktisk fortsatt til gode å bli overbevist av en mirakelkrem på flaske. Men jeg lever så klart i håpet, antagelig er det derfor jeg fortsetter å teste ulike varianter. 🙂
Denne kremen skal ha en utfyllende effekt på linjer og rynker og skal visst etterlate huden silkemyk. Den kan brukes som et serum på nyrenset hud, før ansiktskrem, morgen og/eller kveld (minimum en gang om dagen), eller den kan brukes som krem alene hvis ønskelig. Jeg har prøvd begge deler og synes det holder i massevis å bruke den som krem alene. Den metter huden veldig fint.

Jeg likte konsistensen på denne kremen. Den er lett og fin, ikke for tjukk, men heller ikke så tynn at den renner av fingeren før man får smurt den på. Det er bra. Fargen er også delikat, svak rosa. Men duften er litt for intens synes jeg. Den lukter litt skarpt blomster, og selv etter å ha brukt kremen i flere uker, synes jeg at jeg kjenner luten når jeg har den på meg. Lenge etter påføring. Vanligvis blir man jo litt immun mot de duftene man bruker etter relativt kort tid. (Kan jo legge til at jeg i utgangspunktet ikke er noe fan av sånne som oversprayer seg og stinker av diverse parfymer eller andre produkter dagen lang. Isj. Når man kan lukte en person på mange meters avstand rygger jeg nesten instinktivt bakover når de nærmer seg. Blæh. Hva er greia med å gå rundt og stinke sånn a? Hvis det skal brukes parfyme, synes jeg bare man skal kunne ane en svak duft når man kommer helt nær en person. Ikke kjenne odøren før man i det hele tatt ser personen. Kan jo føre til brekninger.) En liten digresjon der.

NUXE 2

Når det gjelder virkningen av denne kremen, så kan jeg nok ikke si at den er så veldig annerledes enn andre kremer. Ja, den lover mye fint, og inneholder sikkert mye flott, men jeg føler meg ikke så voldsomt revitalisert i fjeset. I hvertfall ikke enda. Men kremen er helt okay altså. Ikke noe galt med den. Huden blir mjuk, glatt og fin.
Flasken er utseendemessig okay, og pumpefunksjonen fingerer kjempefint. Jeg skulle imidlertid ønske at den ga en indikasjon på hvor mye som er igjen. Nå oppdager jeg sikkert plutselig en dag at oi, -der var det tomt ja.
Skal fortsette å bruke den til det ikke er igjen mer, og lager et nytt innlegg om jeg skulle oppdage noen andre virkninger etter hvert. Men foreløpig ville jeg nok sagt nei til gjenkjøp, og kunne like gjerne smurt meg med en annen krem.

Consuming_s

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.