Cheez starz fra Olw

Man kan trygt si at jeg har spist my fair share of cheez doodles opp igjennom åra. Det er ikke mye som slår ei skål med ferdig bløta ostepop en daff søndag. Og derfor måtte jeg selvfølgelig kjøpe en pose med Cheez starz fra Olw forrige gang jeg var i Sverige. Har foreløpig ikke sett dem her hjemme. Har dere?

Cheez starz

Disse sprø, støpte ostestjernene skal ha en herlig smak av cream cheese & cheddar som smelter i munnen. Det står det i hvertfall på posen. Spennende å smake!

Cheez starz i pose

Jeg ble først litt overrasket over hvor lyse de var. Hadde trodd fargen skulle være mørkere og ha en mer orange nyanse. De var veldig lette, dog noe mer kompakte enn den originale cheez doodlesen. Synes de minnet veldig om Cheez heartz som jeg skrev om på disse tider i fjor (her).

Cheez starz i skål
Smaken var først ganske lik vanlig ostepop, men mot slutten og etter at man hadde svelget, kjentes noe litt…hm… syrlig. Noe som minnet om en mild chevre. Er det innslaget av kremost tro? Synes egentlig det var litt snodig, siden chevre ikke akkurat er den mest barnevennlige ostesmaken. -Og man skulle da tro at blant annet barn var målgruppen her? Men kanskje Olw forsøker å henvende seg til en noe eldre forbrukergruppe med disse stjernene? Eller er svenske barn glad i den smaken?
Til info står det ingenting om chevre i varedeklarasjon altså, bare at det er ostepulver. Jaja, mulig det er innbilning fra min side. Og jeg må få understreke at jeg liker chevre – særlig i pai. Mmmm, sammen med spinat, bacon og soltørket tomat. 😛

ostestjerner

Jeg kan nok ikke si meg enig i at en ny stjerne er født på ostepophimmelen. Det blir ikke gjenkjøp av disse. De var helt okay, men jeg foretrekker både smak og konsistens på vanlige cheez doodles.
Hva med dere da? Noen flere som har kjøpt og smakt? 😀

Gjenkjøp: Nei

Consuming_s

4 thoughts on “Cheez starz fra Olw”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.