1 porsjon Lasagne i form

Mulig dere leste innlegget mitt her forrige uke om Familiens Lasagne i form fra Stabburet. Den var ikke noe for oss, men jeg må allikevel tipse om hva jeg så på Kiwi i går. En liten og nusselig eske med samme lasagne i porsjonspakning. Er så morsomt å oppdage sånt.

Lasange for 1

Jeg kjøpte ikke, men jammen var den søt. 😀

Consuming_s

2 thoughts on “1 porsjon Lasagne i form”

  1. Jeg har faktisk nettopp vært i butikken og tatt med meg en sånn! Er sjuk for tiden og da er det greit å ikke måtte henge over komfyren for å lage mat hver dag. Lurer på om den er god eller ikke.. jeg kan vel ærlig innrømme at jeg kjøpte den fordi den var søt :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.