Vanilla Caramel tea fra Lipton

Må bare ta en liten oppfølging etter innlegget om Blueberry Muffin tea fra Lipton fra forrige uke. Samtidig som jeg fikk den teen fikk jeg nemlig også varianten Vanilla Caramel tea fra Lipton tilsendt. Her er den:

Vanilla caramel tea

Vanilla caramel tea 2

Ja ja, tenkte jeg første gang jeg skulle smake den. Her slipper man helt sikker å søte den med honning eller sukker. Karamellsmaken gjør den garantert søt nok. Vel var den det? Njei, egentlig ikke. Den er ikke så himla søt på smak.
Det er ganske komisk egentlig, men det lukter altså skikkelig karamell nesten med en gang man har puttet teposen i vannet. Jeg fikk litt lyst på karamellsjokolade da jeg kjente lukten. Og da mener jeg ikke den der Smørbukkgreia, men en ordentlig god karamellsjokolade. F.eks Caramello. Eller Smil. 😀

Caramel tea fra Lipton

Denne teen smaker forbausende lite karamell. Med tanke på den sterke lukten hadde jeg forventet at karamellen skulle dominere mye mer. For hver slurk tenker jeg for det meste klassisk Lipton, og så kommer det søte vaniljeaktige karmallpreget etterpå. Når man har svelget unna.
Ettersmaken sitter i en stund etter hver slurk også. Den er passelig god, helt grei, eller mellompasse som veslefrøkna her sier om alt som er sånn midt på treet. Den varmer nedover ganen slik all te gjør på en gufsete nitrist høstkveld, men man kunne vel så gjerne valgt en annen smak.

Til tross for at jeg fikk boksen før jul er den enda ikke helt tom. Har noen poser igjen. Kommer nok til å bruke opp alle, men etter det blir det ingen gjenkjøp herfra. Men som nevnt før foretrekker jeg jo egentlig kaffe framfor te. Og når jeg drikker te er det fruktte som er favoritten.
Hva synes dere om denne da? Vet at flere har forsøkt den. 🙂

Gjenkjøp: Nei

Consuming_s

2 thoughts on “Vanilla Caramel tea fra Lipton”

  1. Har lett etter denne i flere måneder og var svært lykkelig da jeg endelig fant en butikk som hadde tatt den inn! Enig med deg, den umiddelbare karamell-lukta var lovende (og overraskende), men smaken var ikke på plass og det var en real skuffelse. Jeg har et par dråper stevia med karamell-smak i, og det gjør susen.

  2. Jeg er veldig glad i te. Te, stearinlys og strikke eller hekletøy når unga har lagt seg er bare en perfekt avslutning på dagen. Men jeg vil nok aldri slippe favoritten. Peach. Det er og blir den beste teen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.