Stor Pai med Bacon & Brokkoli fra Stabburet

Denne paien med Bacon & Brokkoli fra Stabburet er jo ikke ny, men den kommer nå i ny, stor størrelse. Tidligere har den bare vært i porsjonspakning.
Ha, produktene trenger med andre ord ikke annet enn en vektøkning for å få en egen bloggpost her hos meg.

ai med bacon og brokkoli

Tror de fleste av oss vet hvordan paiene til Stabburet smaker. Lys bunn, eggestand og fyll. Og ja, de er gode. Men nei, jeg ville ikke forvekslet den med en ordentlig hjemmelaget pai, slik gjestene til mannen i TV-reklamen gjør. Stakkars gjester, de har nok aldri spist ekte hjemmelaget pai før. 😉 Skulle egentlig ønske bunnen var grovere. Da tror jeg den hadde smakt mer.

Paien er altså frossen og stekeklar, og skal stå i ovnen i ca 40 minutter. Jeg synes egentlig det er for lenge for en ferdigrett, men akkurat denne gangen hadde vi god til å vente på. maten  Ellers er jo micro’n et alternativ. Da kan man korte ned tiden betraktelig.
Her ser dere den både frossen og stekt. Ikke store skilnaden.

frossen og stekt pai

Det er bra med fyll i paien, både bacon og brokkoli. Kanskje til og med hakket for mye brokkoli? Utrolig at man skal klage på for mye fyll, men det var i hvertfall på grensen til hva jeg foretrekker. Det må ikke blir for stor grønn dominans.

Paistykke med bacon og brokkoli

Jeg er glad i pai og lager det ofte selv. Altså baker fra bunnen. Men innimellom er det greit å la maten fikse seg sjøl i ovnen, mens man holder på med andre huslige sysler.
Blir helt sikkert gjenkjøp av denne, og den eventuelle rester egner seg ypperlig i nistepakken dagen etter. 🙂

Consuming_s

7 thoughts on “Stor Pai med Bacon & Brokkoli fra Stabburet”

  1. Det baconet minner meg mer om smårettskinke. Helt grei ferdigmat, litt kjedelig. Jeg synes paien med mozzarella&tomat er bedre, men denne er nesten umulig å oppdrive i de mindre butikkene.

  2. Nå fikk jeg innmari lyst på pai – og med mamma langt borte og bare et bittelite ybelkjøkken til disposisjon er det mulig det må bli en sånn her i kveld! Husker du hva prisen var?

    1. Mye man kan få til i et hybelkjøkken. 🙂
      Denne har jeg fått tilsendt, så vet dessverre ikke prisen. Men mener å huske at de små porsjonspaiene koster rundt 40 kr.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.