Solo 80 år – første jubileumssmak

Solo er 80 år i år, og det må selvfølgelig feires med litt jubileumsbrus. Ryktet sier at det faktisk skal lanseres tre jubileumsvarianter med gamle smaksfavoritter gjennom tidene i løpet av dette året. Og som dere sikkert har sett, er Solo Melon & Sitron først ut.

Solo, sitron og melon

Denne flasken kjøpte jeg faktisk for nesten 2 uker siden, men den har av ymse årsaker bare blitt stående i kjøleskapet. Har blitt minnet på den hver gang soloreklamen her dukket opp på TV, men så har smaking bare blitt utsatt. Vel, i dag passet det endelig med en slurk.

Solo sitron og melon

I utgangspunktet synes jeg det er spennene med jubileumsutgaver, sesongvarianter, limited editions etc. Det krydrer produkthverdagen, og variasjon er flott for oss forbrukere. Og som jeg har skrevet før lar jeg meg bevisst lure av markedsknepene, og spurter til butikkene for å hamstre når salgsperiodene for limitedutgaver nærmer seg slutten. Hvis det er noe jeg liker selvfølgelig. Tror neppe det skjer med denne. 😮

Solo sitron og melon i glass

Jeg likte nemlig ikke Solo med sitron og melon. Den luktet forsåvidt greit da jeg åpnet korken, først bare søtt og fruktig, men så strømmet melonodøren ut av flasketuten. Og melonen synes jeg dominerte når jeg smakte den også. Først kjenner man bare smaken av frukt, kanskje litt sitron hvis man legger godviljen til, men så overtok melonen igjen. Melonen gir også en ettersmak jeg satte lite pris på ganske lenge etter at jeg hadde svelget unna. Kullsyren stakk i halsen, noe jeg ikke pleier å reagere på ved andre kullsyreholdige leskedrikker. Niks, denne var ikke noe for meg. Lillemor likte den heller ikke, hun mente den smakte sitron, tomat og appelsin. ♥
Fargen var også litt for blass. Ligner den ikke litt på gammeldags blandevann? Skal en leskedrikk appelere til meg, må også det visuelle være på plass.

Den ordinære solosmaken er legendarisk for meg. Vil ikke at det skal tukles for mye med den. Er spent på hvilke andre jubileumssmaker som kommer – er det noen som vet? Jeg håper på den med pasjonsfrukt. Den var god. 😛

Hva synes dere om denne Solo’n a?

Gjenkjøp: Nei

Consuming_s

12 thoughts on “Solo 80 år – første jubileumssmak”

  1. Hmm.. hadde tenkt å prøve denne, nå ble jeg ganske skepisk!
    Syns ikke drikker/godterier med ‘melonsmak’ smaker noe godt, heller som plast og er kvalmende…
    Håper som deg, at Solo Pasjonsfrukt returnerer, for den savner jeg virkelig! 🙂
    Pleier iblant å drikke Siesta X Pasjonsfrukt, kjøpt på Rema, men det er ikke helt det samme 🙁

    1. Godt spørsmål. Noen ganger kommuniseres det vel ut på produsentenes nettsider, andre ganger bare forsvinner produktene lydløst fra hyllene og noe annet snikes inn. 🙂

  2. Denne skal være i dalg til mai, da kommer neste smak. Synst denne var god jeg. Husker ikke att denne har vært i salg før. Kjekt med nye smaker på markedet, for det er egentlig sjelden det kommer noe nytt her til lands når det gjelder leskedrikk.

  3. Ja, denne måtte prøves, så det ble Solo melon/sitron til middagen i dag. Den minnet veldig om noe melonsnop jeg har smakt en gang. En kunstig melonsmak, men ikke det verste jeg har vært borti. Blir nok ikke gjenkjøp, for når jeg først kjøper Solo, så ønsker jeg rett og slett en friskere smak enn dette.

  4. Bland dom bästa läsk som funnits i Norge sen jag flytta hit för 12 år sen. Norge är ju ett tråkigt läskland om man jämför med många andra land. Dåligt urval med smaker om jag får säga mitt, det är ju bara se vad som står i läskavdelningen på Svinesund och Nordby. Sen har man ju dragit på sej diabetes också, borde väl inte dricka den alls, men samma tråkiga cola zero, fanta zero och dom andra tråkar ut en liksom. Så den här i sockerfri variant hade ju vart kul. Fattar inte varför den bara ska va en tillfällig utgåva.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.