Dagligvarebloggen

Skinkepakka til Gilde

Se der ja. Dette ble jo nesten littkomisk. Er ikke så lenge siden jeg skrev et lite innlegg der jeg skrøt av Gildes emballasje Naturlig godt-produktene, og  Go’og Mager-serien. Helt til slutt i innlegget lurte jeg å om ikke den der skinkepakka hadde vært blå i årevis? Underforstått; det hadde vært på tiden med en oppgradering. Og ser man det. På butikken i går så jeg jammen meg at skinkepakka hadde fått ny plastikk. OK, ikke verdens største endring, men allikevel. Forandring fryder uansett. Sikkert flere enn meg som har lagt merke til dette og gleder seg over endringen?

skinke i ny emballasje

Kalverull

Consuming_s

 

3 Responses to Skinkepakka til Gilde

  • Ser jo bra ut, men uten å bli for politisk, så synes jeg det blir litt vel i overkant nasjonalistisk å kalle kalveruladen for «Norsk Tradisjon» i tillegg skrive NORSK GILDEKJØTT, og til overmål er pakken også merket «NYT NORGE»….

  • Må nesten få påpeke at det på den «ekstremt norske» kalveruladen har prestert å skrive direkte feil norsk. Det heter «rulade» ikke «rullade». Jeg må le! Sender en mail til Gilde på dette! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.